serpilfethullah Kızlar 25+2haftalik hamileyim gece 3 30 gibi oldum mu çok aacıkiyorum aranizda böyle olan var mi ya bişeyler de yemedim mi çok kötü oluyorum nasil engel oluyorsunuz kendinize
Esraali serpilfethullah jafif seyler geciştiriyorum kaşar kuruyemiş uzun süre tok tutuyor deneyin sizde
H-M1602 serpilfethullah bende o durumdayım ,27.haftadayim ,gözüm kapalı gidip Muz karpuz yiyorum veya çikolata , gecistiriyorum🤣
Dilekcnkn serpilfethullah Valla ya aç aç yatıyorum yada midemi bastırıcak birşeyler yiyorum bir meyve veya bir tatlı gibi 🤷♀️ Aynı saatlerde kalkıyorum oda yedikten sonra mide yanmasından yatamıyorum offf çok sıkıcı bir durum
Periwashere serpilfethullah ben de ilk aylarda gece acikmasi cok yasadim gunduz beslenemedigim icin. Hep salatalik soyup yiyordum. Suan 32.haftadayim 5 kilo aldim:)
serpilfethullah H-M1602 ayni vlla evde imce kirinti biseyler oluyo 1 2 tane yiyiyorum sonra meyve yiyom anca öyle huzurlu oluyorum
Dilekcnkn serpilfethullah Valla bende dün gece çok oldu burada soğuk süt iyi geliyor demişlerdi içtim azcık öyle geçti ben 23 haftaya giricem şimdiden yatamıyorum , midem yanıyor ve bebeğin başı bir yerde oluyor öylee karışık kuruşuk şeyler ya
serpilfethullah Periwashere masallah vlla ben bu gidisle doğurana kadar bi 10 kilo alirim heralde gece yemeklerinden dolayi