Zezz Vir hafta once hindizdan cevizi iken simdi patlican. Bu meyveleri neye gore belirliyorlar..cok kucuk patlicanda var mesela hindiztan cevizi mi buyuk patlicanmi…karar veremedim bu bebek büyüyor mu küçülüyor mu
ilkgozagrimhavinim Zezz sormaa. Ben geçen haftalarda patatestim, sonraki hafta domates oldum. Ama bana göre patates domatesten büyük😅
Mehtap23 Zezz onu bende anlamadım 😂😂geçen hafta muzdu bu hafta havuç aslında havuç daha küçük yani muzun en küçüğü Havuçun en büyüğü yazsa neyse de 😂😂😂
Dilekcnkn ilkgozagrimhavinim Haha hangi patates ama haşlamalık mı kızartmalık mı onuda yazsalar bari 😂
ilkgozagrimhavinim Masal53 kahvaltımı çok güzel yapıyorum canım. Bi tek ona güç bulabiliyorum. Sonra akşama kadar hazır şeyler. Meyve, kuruyemiş vs. Akşam baba gelince yemek🙈
Dilekcnkn ilkgozagrimhavinim Ahh ahh 😂 valla benim annem sağolsun hep hazırlıyor karşı karşıya oturuyoruz haftaya tatile gidicem aklım sadece yemeklerde oh hiç hazırlamadan direk oturup yiycem 😂😂hamile olunca biraz aç oluyoruz 😂
ilkgozagrimhavinim Dilekcnkn ohh çok şanslısın maşallah🧿🤗 ben gurbetteyim annem ailem başka şehirde burda kimsemiz yok. Oyüzden iş başa düşüyo hep