Sysesra Günaydın güzel anneler, dün kontrole gittim sat a göre 30+1 im doktor 32haftalik olduğumu ve 42cm - 1700gr olduğunu söyledi acaba bu boy kilo tahmini mı oluyo yoksa gerçekten iri ve uzunmudur sizce boy kilo değeri nasıl 30 haftaya göre bebeğimin🌞
Naz_01 Sysesra benimde normalde bir hafta önden gidiyordu 30.haftaya kadar.30dan sonrada 2.hafta önde gitmeye başladı.doktor bütün vücudu orantılı olduğu için sorun yok dedi
nurdane3504 Sysesra Doktor bana da öyle demişti 32 de 34 ile uyumlu çıkmıştı ama bı sorun olmuyor ki bazen ölçümler doğumdan sonra ile de birebir çıkmıyor yigenimede öyle demişlerdi çok da kilolu doğmadı yani😄😅
Munzurrrrr Sysesra canım boy kilo olarak söylüyor geçen hafta doktorum bana da bebeğin gelişiminin 10 gün önde olduğunu söyledi ben 33 haftalar daydım bebek 35 gözüküyordu
Sysesra Nisavedaseyday özellikle yiyip ictigim bişey yok canım, hatta ilk gebeligimde özellikle hergun muz süt ve kaju yiyordum 3100gr doğmuştu kızım smdi standart canım ne istiyorsa onu
Sysesra nurdane3504 aslında kilolu mu fln diye takmiyorumda hafta olarak şuan 32ysem 6haftam kaldı diye bı telaş aldı içimi Sezeryan olcagm için😍
nurdane3504 Sysesra benimde geç döllenme en basindan beri haftam hep değişiyor 😄😅 ilk doğum doktor öncelik normalden gidelim dedi beklemedeyiz bakalım ne zaman gelmek isterse artık haftaya hiç bakmıyorum saldım😂
Emnemrahf İlerde olması sezeryanı etkilemiyo canım benimde ilerdeydi hep 2 hafta 38+3 de dogum yaptım ama ultrasona gore 40 dı son adet tarıhıne göre yapılıyo sezeryan