papatya12345 Merhaba hanımlar adetim 5 gün gecikti umutlanmıştım hamile miyim diye bugun test yaptırmaya gidecektim fakat sabah uyandığımda açık kahverengi renkte 1 2 damla leke gördüm sizce hamile degil miyimdir böyle olan var mı?
Purpura26 papatya12345 Benim 6 7 gün gecikmişti. Tam kan vermeye gitcekken adet oldum. Sonra ki ay hamile kaldım
Fatosx papatya12345 insallah hayırlısıyla hamile olursun canım, birgün daha bekle test yaptır insallah çıkar ☺️
MertEgem2241 papatya12345 kanama devam etmezse yerleşme kanaması oluyo canım oğlumda öyle olmuştu doktora gittiğimde 5 haftalık hamileydim inşallah sende hamilesindir 🙏🤲
Ase25 @papatya12345 kanamanız devam etmezse yerleşme kanaması olabilir bi gün daha bekleyin derim ben
papatya12345 Ase25 yerlesme kanamasi normal adet tarihinden birkaç gün önce oluyormus diye okumuştum bi yerde . Gecikincede oluyormuymuş
Ase25 @papatya12345 ben olabilir diye biliyorum yine de yanlış yönlendirmek istemem gebelik testi yapın isterseniz
Buseninannesi_21 papatya12345 Genelde adet olacagim zaman ilk kahverengi leke gelir sonra kan olur bence bekle kan gelmezse kan ver.
Tugbamete papatya12345 predictör erken gebelik testi al canım çok iyi bir test varsa mutlaka çıkar adetten 9 gün öncesi bile doğru sonuç gösteriyor yada sağlık ocağında kan ver beklemek dahada heyecanlandırıp umutlandırır. Hayırlısı neyse o olsun Rabbim doğru zaman da mutlaka karnını dolduracaktır 🙏🏻🥰