Semadeniz Beta değerlerim iyi. Karından belli belirsiz doktor gördü. Birde çok gazın var dedi. Siz kaç haftalıkken karından gördünüz. Önceden düşüklerim oldu o zamanlar hep vajinadan bakıldı. Bu defa vajinal bakılsın istemedim. Haftaya 6+5 ken gidicem.
duygu0693 Semadeniz Arkadaşta tam 5.haftada gitmiş ultrasonla görememiş doktor vajinalide arkadaş kabul etmemiş
rosatue Semadeniz ilk gebeliğim olduğu için ben de tecrübesizliğimle 2 günde 1 beta verdim. 4. Hafta itibariyle doktora gittim. İnanın çok anlamsız bir şey yapmışım. Boş yere insan geriliyor. Yok kese gözükecek mi yok bebek oluşacak mı yok kalbi atacak mı… 2. Gebeliğimde bunu yapmayı düşünmüyorum 7. Haftaya girdiğimde ancak giderim herhalde. Beta 1000leri geçmiş oluyor o zaman. Endişe etmeyin lütfen ultrasondan ultrasona bile fark ediyor gözükme durumu
Momy11 Semadeniz 5+4 ken keseyi 6+6 da kalp atisini duymustum bende karından betam da 5000lerde falandi sanırım
shinemuu Semadeniz Rahmin ters olduğu için 12. Hafta anca katından göründü. Vajinal muayanenin bir sakıncası yok. Tereddüt etmeyin.
Denizgiller Bende kızımda 6.haftada keseyi 10 gün sonra kalp atışını duymuştum süreç biraz uzuyor ama ferah ol inşallah güzelce tutunur bebişin sana
Semadeniz duygu0693 ben önceki gebeliklerimde vajinal bakıldı ama ben bu sefer istemiyorum. Doktorlarımda öyle yapalım demedi.
Semadeniz rosatue betam 6000 lerde. Doktor belli belirsiz gördü. Senin ne dediğini anlıyorum ancak insan genede gün sayıyor 😂
shinemuu Semadeniz Rahim ters olduğunda gözükmeyeceğini söyledi doktor. İlk iki muayene vajinal oldu. Büyüyünce rahat gözükeceğini söyledi.12. Haftadan itibaren karından gözükmeye başladı.
Derya2867 Semadeniz 5+1de iken 9 mm kese gördü ama usg ye göre 4+5tim sadece kese vardı bebek yoktu haftasına göre birkaç gün gerideydi ama umursamadım takmıyorum böyle şeyleri bu cuma kalp atışını dinlemeye gidicem
portakalsekeri Derya2867 merhaba bende bugün doktora gittim normalde 5+1 ama ultrason da 4+5 çıktı kesede 9.5 mm çıktı aynı sizinki gibi sonrası nasıl hareket ettiniz bebek vs göründü mü🤔
Busrakrkya Semadeniz ben 6. Haftada gördüm oda özele gitmiştim orda gördüm . Devlette göremeyiz alttan muayene etmemiz gerekiyor demişlerdi bende oruçlu oldugum için kabul etmemiştim ertesi gün özele gittim ve karından gördüm . Ama bu durum herkeste farklılık gösterebiliyor tabiki
Semadeniz Busrakrkya bende özele gidiyorum ama görülmedi daha. Belirsiz bulanık birşeyler gördü. Sanırım daha büyümesi lazım.