Nesityyy 11isimsix benimde sol tarafımda hep canım 😄normal bisey korkma.. Cinsiyetiniz nedir öğrendiniz mi ☺️
Ctzozt 11isimsix bende 19 haftalığım fakat bebeğimi hiç hissetmiyorum hiçte hissetmedim normal mi? Yani sağda mı sol da mı onu bile hissedemiyorum ama doktor çok hareketli olduğunu söyledi
Hilal-95 11isimsix benımkide solda ya 18 haftanın içindeyim genelde erkek bebekler solda olurmuş 🤗diyolar bana benımde oğluşum olcak allahın iznıyle hareket hissetmeye başladım ben🙈🙈🎈🤲🏻💙
11isimsix Ctzozt ben bi kaç haftadır hissediyorum sol tarafım bomboş duruyor sağ sert 20dan sonra doktor günlük takip edilecek demişti bana zayıfsanız daha çabuk hissediliyor
yelzkyatepe Ctzozt yalnız değilsin bende 19. haftadayım halen hissetmedim. Ama ultrasondan doktor gösterdiğinde gayet oynuyordu :)
Hilal-95 11isimsix 🤣 yok ben göbeğimin üzerindede hissetiğim oluyo ama sağ tarafda daha çok🤗 annemde sordu dün nerde daha çok hissediyorsun sağdamı diye🤣🤗sizinkide erkekmi🤗
Dilekcnkn 11isimsix 23 haftaya giriyorum bu iki seferdir farkettim başı desem yeridir yanii sağ tarafım böyle taş gibi solum yumuş yumuş sonra dönüyorlar zaten bir sorun olcağını sanmam cinsiyet erkek ☺️
Merve5561 11isimsix canım ben de 19 haftalığım göbek deliğimin altında sol tarafta toplanıyor ve sertleşiyor orası sanki o an nefesim daralıyor sana da böyle oluyor mu sonra yumuşuyor orası
yamacinannesii Bende 19 haftalığım bazen yatınca kalp atması gibi oluyo pıt pıt diye bebek mi acaba yoksa bağırsak hareketi falan mı
Merve5561 yamacinannesii günde 1-2 kere oluyor canım senin de öyle dimi kasılma mı diye sıkıntı yapıyorum