Anne3 Kızlar çift yönlü böyle kibar görünüşlü bebek arabası önerilerinizi alabilir miyim hiç anlamıyorum e bebekte choreme modelini çok beğeniyorum ama bir stoğa girmiyor var mı önerileriniz
Ozlem23 Anne3 acelen yoksa Chrome almak için Şubat’ı bekle çok iyi indirime giriyo ben öyle yapmıştım litetrax 4 aldım gerçi ben ama ikiside joie sonuçta 😊
eylusko Anne3 aaa nasıl stokta yok ben daha gecen hafta aldım chrome modelini . 2 avm baktık ikisinde de vardı. bu arada hem cift yönlü hemde cok kibar gerçekten
Aminegul Anne3 ben yurt disindayim canim bende joie kullaniyorum cokda memnunum. Ama chrome kapatmasi biraz kaba geliyor bana eger türkiyede varsa versatrax almani tavsiye ederim
matildaaa Trendyol da kiwi markasınınkine olumlu yorumlar çoktu. Fiyat da uygun bende onu düşünüyorum
Bibebisgordumsanki Anne3 subeyle konusun ellerinde yoksa getirtiyorlar ya da internet stogu varsa direk internetten alin ben aldigimda yoktu depoda getirttiler subatta da indirim zamani iade edip internetten litetrax 4 aldim
Meyracukurmaraz Anne3 evet çift yönlü tüm özellikleri taşıyor alt sepeti en büyüklerinden tekerlekleri iskeleti çok sağlam çok çok kaliteli. Şuanda 3500 TL gözüküyor ama bazı e bebeklerde indirimde hala 2400 TL