U-E 1ay kadar önce grip gibi oldum o zamandan beri gece yatarken bi burun tıkanıklgı oluşuyor geceleri zor uyuyorum sabah 5gibi uyanıyorum bidaha uyuyamıyorm bnmle aynı durumu yaşayan varmı neler yapabilirim burun açıklığı için hanimlar
Demetslt U-E 9. Ayımıza girdik kızımla aynı zamanda burun tıkanıklığı ile de 9. Ayımız ben ne yaptım ne ettiysem geçiremedim maalesef.
mrveknblt U-E bende 12. Haftadan beri burun tıkanıklığı yaşıyorum sabaha karşı burnumdan nefes alamıyorum uyanıyorum onun yüzünden doktorum kortizonsuz burun spreyi kullanabilirsin dedi 🤷🏻♀️
Nfeyza U-E 36. Haftadayim gebelik başından beri aynı durumdayım. Çözüm olarak, yattığım odaya suyu kaynatıp acik bir şekilde koyuyorum, serum fizyolojik serum.aldim enjektör ucuyla çekip burnumu temizliyorum, son olarak burun bandı kullaniyorum.
Kuyumcu U-E 3 haftamda basladı suan 33 bende hala cekıyorum bırde bende astım var tıkanık benı bitirdi
U-E Demetslt 1aydırki bnde uğraşıyorm daha 28haftaya yeni girdik doğuma kadar böyle olursa naparım hiç bilmiyorum
Mom01 U-E doktoruna nasal jeli sorabilirsin ben çok faydasını gördüm burun spreyi gibi ama içi jel kıvamda olanı burun içindeki kuruluğu gideriyo sinüsleri hemen temizliyo
kelebegimm07 U-E bende burun tıkanıklığı yaşıyorum uyurken deniz suyu aldım eczaneden sinüzitimde olduğu için kullanmam lazım zaten çok rahatlatıyor sizde deneyebilirsiniz burnunzasikiyorsunuz suyu diğer delikten çıkıyor ve süper açılıyor burun delikleri
Kksll Arkadaşlar burun tıkanıklığına en iyi çözüm kürü soğanı kabuğunu soymadan ortadan kesip odanıza hatta baş ucunuza koyun eger kokusu çok rahtsiz ederse üstüne karanfil sallayın hem bebek ve çocuklarda hem de yetişkinlerde çok faydalı birebir denedigim.yontem denemekte fayda var
Demetb U-E asla açılmadı. Burnum kocaman oldu yine yeterli nefes alamıyorum 😅 bence çözüm bunu kabullenmek 🤦🏻♀️