Aysegulayy Kızlar hamile olduğumu yeni öğrendim ama dünden beri beni çok fena diş ağrısı tuttu diş etim balon gibi olmuş sabaha kdr uyuyamadım agrı kesici de icilmezmis bildiğim kadarıyla sastım kaldım ne yapacağım bennn
U-E Aysegulayy bnmde dişim çok ağrımıştı gebelikte parol içmemizde sıkıntı yok doktor bana parol içebilirsin demişti bn ayrıca tuzlu gargara yaptım öyle sızıyı azalttım
Ozgu_momy Aysegulayy Gebelikte diş tedavisi görebilirsiniz, muhtemelen enfeksiyon var antibiyotik tedavisi verir diş hekimi boşuna çekmeyin ağrı
Kubra_cecen Aysegulayy canım bendede öyleydi diş etim şişmişti kadın doktorum ile görüştüm bana dedi mecbur dayanacaksın daha çok yenisin şimdi ilaç kullanamazsın 2.ayımda falan diş doktoruna yönlendirip kullanabildim. Sende kadın doktorunla bir konuş. Rabbim şifa versin ya çok kötü oluyor😘
Livy Bazı antibiyotiklerin zararı olmuyormuş. Diş hekimine git o durumuna uygun olanı verir. Şiş olduğuna göre iltihap var, kana karışırsa o da bebek için tehlikeli.
Aysegulayy Livy ya canım görünüşte curukte yok ama dondurma VS et gibi şeyler yiyince hep bu diş etim şişiyor agrıyor
HipnozX Aysegulayy hamılelikte diş eti ve diş problemleri olabiliyor. Doktora gidin elbet bişey derler.