Meridaily Kızlar idrar testinde negatif, kanda pozitif sonuç alan var mı? Adetime 1 gün var idrar testi negatif 🤦🏻♀️ aşırı göğüs sancısı var yaklaşık 15 gündür 🤷🏻♀️
Burcu_NFUE Meridaily ben adetimden bir gün önce erken gebelik idrar testi yaptım negatif çıktı . Adetimi 4 gün geçti beta hcg baktırdım kan tahlilinde 19.7 idi gebe olduğumu öyle öğrendim geç döllenme diye düşünüyorum ☺️☺️ idrar testlerine pek inanmayınız derim kan tahlili sonucunuz kaç çıktı
Gozdeku Meridaily benim de öyle kanda pozitif çıktı. İdrar a hcg nin yükselmesi uzun sürüyor o yüzden negatif çıkabiliyor. Testin kalitesine de bağlı. Ama göğüs belirtisi psikolojik. Hamile olduğumu öğrendikten bi kaç ay sonra anladım nasıl bir hassasiyet ağrı olduğunu 🙈😁
Meridaily Deletedmom_5 ay inşallah ya öyle umut ediyorum 😊 3, 4 gün daha sabredip bekleyeyim test yapmak için 😁🤲
Meridaily Burcu_NFUE yaa ne kadar güzel😍 sağlıcakla alın bebişinizi kucağınıza 😍inşallah benim de öyle olur 🤲 daha yaptırmadım kan tahlili, 2 gün önce ve bugün idrar testi yaptım sadece 🤭
Meridaily Gozdeku normalde 3, 4 gün kala hassasiyet olurdu bu ay hassasiyetten çok sancı yaşıyorum ve günler günler öncesinden başladı 😁 ay evet ya hep kendimizi hamilelik moduna odaklıyoruz ya, psikolojik de olabilir 🤭 adet gecikmesini bekleyeyim sabırla 😁🤲
Gozdeku Meridaily çok sabırsız olduğumuz bi dönem o 🙈🙈🙈 ama kesinlikle bekle. Hcg de yüksek görmek insanın içini rahatlatıyor. Hem de kimyasal gebelik vs konularını hiç düşünmeden kese oluşumunu bekliyorsun 🌸
Selcansahin33 Benimde goguslerimde cok ciddi hassasiyet olmustu o kadar cok ağrıyordu ki dokunamıyordum belim de çok çok fena ağrıyordu adetime 3 gün kala idrarda pozitif gördüm sonra gidip hemen kan verdim kanada pozitif çıkmıştı ama doktorum dıs gebelik olabilir keseyi görene kadar umutlanma dedi yıkıldım ama cok şükür suan 27+2 günlük hamileyim kızıma https://resimyukle.io/r/k5mUC2CTeD
Selcansahin33 Bazı insanlarda geç döllenme olabiliyor daha geç farkedilebiliyor idrarda veya kanda kan pozitif cıktıyse 2 güne bir kan ver artışını gözlemle simdiden hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤗🤗
123456678 Olabilir canım benim idrar tahlilim negatifti kanda öğrendim ben erken gebeliklerde idrarda çıkmıyor
MineLule Meridaily adete iki gün vardı göğüs hassasiyetim oldu test alıp yaptım negatif çıktı, adet olacağım diye düşündüm olmadı adetim iki gün gecikince kan verdim pozitif çıktı