Minnakkkk Et tavuk balık üçlüsü benim vazgecılmezımken hamılelıgımde Yanımda et dedıklerınde yedıgım etler gözümün önüne gelıp hep tıksındım 🙈 hatta et yiyen bırını gördüğümde de tıksınıyordum eşim garıbim uç ay hıc et yemedi evde 🙈 ve sulu salçalı soğanlı her yemek bulanık çamurlu su gıbı görünüyordu😀 aslında herşeyden tıksındım sadece çorba makarna pılav ve patates yedım su an 22.haftamdayım eksı bır kıloyla yola devam edıyorum😀 en cok karpuz aşerdım sokaklar bıle yürürken karpuz koktu 😀😀
Ozlemm Buenno kuru fasulyeden tiksindim... 25. Haftadayim hala yapmiyo ve yemiyorum.. hic bisey istemedi canim ☺️
Gozdealpu Kusmam olmadı. İlk 4 5 ay Türk kahvesinden tiksinmiştim. Şeftali aşerdim kışın ortasında. @Buenno Başlığa siz yiyecek ismi içerir diye ekleyiniz de sonradan milletin canını çektiriyorsunuz deyip lanet olsuncular toplanabilir.
gokturksmom Masallina benimki alıştı artık banyoda sıkıp gidiyo ama kalkınca kokuyu alıp yine kusuyorum başka kokuya geçti artık garibim 😂
Masallina gokturksmom yok canım kokuyu degistiremedi ben almıştım 😄 balkonda sıkınca kokusu eve dağilmiyor 😃 doguma dek böyle 😄😄😅
Mavi1 Buenno domates vazgeçilmezimdi. tavuktan tiksindim 😊 kırmızı et sevmediğim halde yemeye başladım. erkek bizimki 💙
Dilanakn Buenno ben de yumurtadan tiksindim özellikle haşlanmış yumurta ☺️ En çok meyve aşerdim erik kiraz çilek kavun üzüm 😍😍
Mihri-musta Muz, yumurta, süt en sevdiklerimi tiksindim. Kayısı inanılmaz yedim ☺️ Meleğim büyürken kayısı sevecek mi bakalım
Kelebekanne Köfte , lahmacun, çiğ köfte bunlardan tiksindim. Yolda çiğ köfte kağıdı görüp öğürmüştüm 😂 deli gibi limon yedim şuan 7,5 aylığım dün limon kesiyordum ağzıma sürdüm çok kötü oldum ama o ilk üç ay resmen limonla beslendim 😂 şuan nasıl yediğime hayret ediyorum
Askkokulumbenim Sütten tiksindim 7.aydan sonra içmeye başladım ekşi hiç yiyemezdin ama ekşi ne bulduysam yedim 😂
Ecrinimleyla Buenno pirinç pilavından yumurtadan sütten bunun gibi birçok şeyden soğudum benimde yiyebildiğim tek şey kahvaltıda çıtır gevrek üçgen peynir öğle yemeğinde de domatesi tuzlayıp yiyorum sadece ekmek hiç yemiyorum 14 haftalığım daha cinsiyet belli değil 😂
Elcnerdgn İlk 3ay deli gibi eksi yedim erik aşerdim sadece ☺️ Yumurtadan tiksindim ve yumurta hicbirsekilde yemiyorum erkek bebek bekliyorum 💙👼🏻
Papatyali İlk 3 ay her gün limon yedim bol bol meyve yedim tavuk ve yumurtadan tiksindim 🙆🏼♀️ Kızımı bekliyorum ❤️💁🏻♀️
FatmaOrhan Buenno yumurta hiç yiyemiyorum ve tavuk hiç görmek istemiyorum. Tatlı meyveler yiyorum bol bol ☺️