Merhaba arkadaşlar sonunda bende doğum yaptım 15 günlük olduk şükür şimdi yazabiliyorum anca. Bebeğimde gelişim geriliği vardı kendi doktorum acil tekrardan detaylı ultrason istedi 35. Haftada suyumda azalma vardı ve bebek 31 haftada görünüyordu acil gece çam ve sakura hastanesine gittik perinatoloji bölümüne yatisimi yaptılar bir hafta gözlem altında kaldım taburcum oldu iki günde bir kontrol verdiler kontrollere gittiğimde 37. Haftada alalım bebeği artık suyun çok azaldı dediler yada hastaneye imza verip çıkabilirsiniz diye bende o riski göze alamadım.
O gün yatisim yapıldı suni sancı rahimden verildi tabi ben o güne kadar hiç alttan muayene olmadığım için ilkte çok tedirgin oldum arkadaşlar böyle bir sancı şekli olamaz yatakları ısırdım duramıyorum nst ye bagladilar çözmüyolar tuvalete gitmem gerekiyo birakmiyolar açılmam hiç yok o kadar çok alttan muayene ettiler ki kanamam başladı ama hala pişkin bı şekilde buna mi dayanamıyosun modunda doktorlar hemşireler artık dayanamadım eşimi aradım beni başka biyere götür diye başka hastane ayarladı gece imza verip çıktım hastaneden ama duramıyorum sancidan ilacı da çıkardım kendim . Özel hastaneye geldik hemen sezeryan a alındım kızımı kucağıma aldım sağlıkla🙏 o sancinin yanında sezeryan dikis sancısi falan bana hiç bişey geldi Allah düşürmesin gercekten rezil ettiler bu sanciyi iki üç gün çekebilirsin diyolar kanamam var çok fazla kimse müdahale etmiyo allah bidaha düşürmesin iki acıyı birden yaşadım tek tesellim kızımın iyi olması.