BhrDnmz panik atak nasil bisey blmiyotjm ama sizin adınıza çok isterim spinal olmanızı. doktorunuz ile konuşsanız sizinle surekli sohbet edip rahatlatan biri olablir eşiniz yanınızda olablir spinal yapacak olursa. böylelikle biraz rahat girersiniz doguma. açıkçası hiç sogum korkusuna yaşamadım ameliyathane girdiğimde sen şakrak bir ekip b sohbet vardi bende sohbet ediyordum cok keyifli gevti ne ara ara ameliyat başladı bitti anlamadim. çevremde ki aletleri soruyordm bi ara.kizimi çıkardılar gördüm içimden gemen bitirj. artik bebegi kucağıma alayim diyordum. genelde uyuyacaksın bebek narkoz geçmeden çıkarmak için ugrasacaklar bebeğin doğacak hicbiseh göremeyeceksin ilk ağlamadı yanjna yatırıp giydirmelerini falan uyandığında ciddi bir ağrı ile uyanacaksın kendine gelemen uzun sürecek o sırada sana emzir diyecekler ama sen gözünü açmaya mecalim olmayacak falan filan. yani genel ameliyatta kötü bisey degil ama spinal ile her ana sahit olmak çok güzel hayatımızda belki bir belki iki kere yaşayacağımız bir durum olduğu için size destek vermek istedim. ama dediğim gibi rahatsızlığını pek yaşamadım görmedim çevremde de duymadığım için nasik bisey blmiyotim.