Mamy987 Dayanamayıp hamburger yedim ama şuan nasıl vicdan azabı çekiyorum nasıl pişman oldum anlatamam yaaa😓🤦🏻♀️
Yaagmurr Mamy987 Kız nolcak yaaa ben neler yedim bi bilsen 😂 Yinede dikkat et ama abartmadan istediğini yiyebilirsin bence
YuvarlanamayanPandaa Mamy987 kız niye vıcdan azabi çekiyorsun sürekli yemedikçw bişi olmaz ilk oğlumda her ay bazen ayda 2 kez yerdim bunda fırsat buldukça yiyorum bişi olmaz
Deniz59 Mamy987 ay o kadar kısma kendini ben canımın istediği herşeyi yiyorum hamburger deyince aklıma popoyes hamburgeri geldi canım çekti bak şimdi 😂😂
YuvarlanamayanPandaa Mamy987 amann hiç takma abartmadan herşeyi ye ne takıyorsun hastalık değil hamilelik kuzum bu canının istediğini ye
Sdtcnts Mamy987 ben az evvel pizza yedim 🙈😂 bence sorun yok sonuçta öncede yiyorduk mayonez bildiğim kadarıyla vücutta 2 yıl kalıyor o yüzden zaten kanımızda her türlü şey var 🙈😂
ipek_94 Mamy987 her ay hamburger, pizza yiyorum ben. 2 haftada bir günüm var poğaça, börek, kekleri götürüyorum ne oluyormuş ki yiyince. Vicdanım gayet rahat 😀