Remziye_2121 YuvarlanamayanPandaa 20 haftalıkken doktor 5 ayliksin dedi e bir ay dört hafta ise ben şimdi tahminime göre 6 aylık olmuş oluyorum galiba sanırım yani
Ruyasusam depsizoo Geri sayım postlarinda hep sizi arıyor gözlerim nedense.🤭 Bizim de son 50 inşallah 😊🍀
YuvarlanamayanPandaa Aybuss gençler anliyor da büyükler diyor gaç aylık yanı gız diyince bende error veriyor bilmiyoeum içeriyle baglantım yok diyecegim😂
YuvarlanamayanPandaa Remziye_2121 ahahhaa 😂😂 bilmiyorum anlamıyorum bu çocuk nasıl zaten dollenme hesaplama olayıda tamamen karma karışık nasıl oldu ne zaman oldu ne zamandan hespalayacam kaç hafta kaç ay üffff alt trafı bir cimcime nasıl akılları karıştırıyor 😂😂😂❤️
Deletedmom23234 YuvarlanamayanPandaa Bende bu olayları hiç anlamıyorum 😅 29 haftalık hamileyim 7 aylık mi oluyorum hiç bilmiyorum akışına bıraktım artık 😂
ozge_sblr YuvarlanamayanPandaa (https://resimyukle.io/r/77droh7I2L) bak canım burda hamilelik takvimi var. Şuanda 5. Ayın tam bitmiş ve 1 hafta geçirmişsin. Yani 5,5 aylık diyebiliriz ☺️