Seryy mide yanması bu ara bende çok yaşıyorum şimdi süt içmeye başladım yararı olsun diye bugün ikis bardak içtim zorlayarak kendimi çok gaz yaptı oda ya bide şey sende göğüs ağrısı varmı bende başında çok hassaslardı şimdi o eski hassasiyet yok biraz var sadece bazen yoğun oluyo ama bazen bide üst kısımları bildiğin içinde taş varmış gibi sert başlarda şişti çok gerildi sonra o şişlik gerginlik yok hassasiyet biraz var bide öyle sertlik var ama bazen oda arada yoğun bir hassasiyet oluyo

defnes_mom ben ikili tarama ya giremedim gidemedim 13 haftadayız gidene kadar 14+0 olacak büyük ihtimal o zaman yapılır mı

Minikmucize1 aynen göğüs hassasiyeti eskisi gibi değil ama üstüne yatınca kramp girmiş gibi acı oluyo şişti gerildi aynı şekilde benimde. Sütü severek içmiyosan zorlama daha çok yoğurt yararlı. Teyzem yararlı diye süt içti hep hergün zorlayarak burnunu tıkayarak oğlunda süt ve bütün süt ürünlerine alerjisi vardı çok zorlandılar biri bilmeden sütlü Bi çikolata verse boğazı şişiyodu nefes alamıypdu acile gidiyorlardı hayatı hep tehlikedeydi şimdi iyileşti artık büyüdü çok şükür teyzem 2. Hamileliğinde tövbe etti süte içmedi Bi daha bende korkuyorum ve süt sevmem o yüzden vucudun istemediği şeyi zorla içmem yani aynı olur bide Allah korusun

Seryy aman allah korusuun valla dün zorla içtim işte ya ona bakarsak ben yandım ozaman kaynanam zorla sürekli biseyler yediriyo kokmuştur diye kokmadı diyorum yine zorluyo dün mesela bi meyve yedim aradan on dk sonra oraya gittim onlarda komşunun bahçesinde oturuyomuş aynı meyve ordada duruyo masada durdu durdu canım çekti dedi aldığı tabağı komşu bilmiyo hamile olduğumu ye sende kokmuştur diyo yok dedim aynısını biraz önce yedim ve karnımda tok ye ye diye bi ısrar aldım sonra herşeyde öyle diyo çay yapıyo içmiycem ben günlük dozumu belirledim içtim diyorum kokmuştur ama diyo aşırı bunaltıyo çoğu şeyi orda zorla yiyorum

• [silindi]

10+5🍓

• [silindi]

Seryy ya şimdi böyle deyince korktum bende sabahları süt ve yumurtayı zorlayarak yiyorum faydalı diye ama onun dışında kahvaltı deyince midem ağzıma geliyo sabahları felaket oluyo

40 haftalığım. Nazlı kızım gelmek bilmiyor 🤷‍♂️ dua edin lütfen kızlar

4 gün sonra

[silindi] valla ben zorlasam kusarım ne süt içtim ne yumurta 2 aydır