Zeyna27 Çatlatma iğnesi sonrası 40. Saatlerde şiddetli kasık ağrısı bel ağrısu yaşadım biraz önce eşimle beraber oldum çok canım yandı kasık ağrısı yaşadım başına böyle bişey gelen var mı çatladığı için mi acaba ağrı var
miniksevdamm Zeyna27 beraber olmasan bile acıyır canın çatlatma iğnesi Bende de aşırı acı sancı yapmıştı
Zeyna27 Oskar 3 adet yumurtam oluşmuştu hemen hemen 3 ü de aynıydı 2 sağ bi solda yani belim kırılacak gibiydi biraz geçti eşimle beraber olunca canım çooookkkk yandı
Oskar Zeyna27 hiç anlamadım neden olabileceğini ama herkeste farklı seyrediyordur sancı olarak belki. Ben de olduktan 12 saat sonra 1 kez ilişkiye girdim sonra hiç girmedim 13 gün kadar, ağrı da olmadı.
Oskar Zeyna27 1 tanecik vardı ve tek ilişkiye girdik. Eşim yurt dışına gitti gecenin sabahına, umudum yoktu Dr 10 ilişki istiyorum dediği için.
Oskar MorTutkunu evet, direkt uğraşmayayım dedim. Yaptırdım 121 çıktı, 2 gün sonra tekrar yaptırdım 261 çıkınca emin oldum.
MorTutkunu Oskar bende 13.cü güne girdim beklemek çok stresli bugünde adet günüm acele edip teste gitmek istemiyorum . Rabbim hayırlısını versin inşallah