N_A_Z_L_I_M Ozgeeee2504 Sali günü 41 +0 olacağım bana da suni sancı dedi doktorum şuan kasıklarıma ağrı giriyor inşallah suniye gerek filan kalmaz Suni sancı sormu korkuyorum suni sancıdan 🤦♀️
Ozgeeee2504 N_A_Z_L_I_M inşallah kendi sancin olur bende sancilanip gitmeyi o kadar çok istedim ki ama olmadı şunu sancı ilk bir kaç saat etki etmedi bende çok hafifti ama açılma olmayınca biraz ağırlaştı sancınin seviyesi tabi ama korkma ne kadar sancı çekersen çek bebeğini kucağına aldıktan sonra asla aklına gelmiyor ben o sancı dan sonra bir daha asla doğurmam dedim sonuç yine hamileyim yine normal olsun isterim😊
Aycan1 Boncukgiller003 ben 40+5 te dogum yapmıştım ilk olglumda 2 cm acilmam vardı ama hiç sancım yoktu suni sancı verdiler bana
Boncukgiller003 Minnosbebek evet başladım. Keşke daha önce başlasaydım diyorum 😂😂 39+5 oldum hâlâ tık yok çünkü doğmuyo 😂😂
Mrym1407 Boncukgiller003 aynı belirtiler bende de var sanki vajinamda çıkıp gelecek gibi hissediyorum. iki gün önce 2-3 cm açıklığım vardı. Çok merak ediyorum acilmam ilerliyor mu. Sancı çok hafif var.
Mom726272 Boncukgiller003 ben sancıdan kıvranırken gittiğimde 4 cm açılma vardı ama. Sancı 5 dk bir geliyodu
MineLule Boncukgiller003 arkadaşım kontrole gitmişti hiç ağrı falan yoktu 6cm açıklığı vardı direk yatış ve doğum 😁
Boncukgiller003 MineLule ohh ne güzel 😁 inşallah pazartesi günü bene öyle olurum 😁 Pazartesi randevu var benimde
Miranmiray Boncukgiller003 canım ben hiç sancım olmadan 4cm le kontrole gittiğimde öğrenmiştim ama 40+5 olduğu için günü geçmişti ve suniyle doğurdum 😂😂ama bol bol yalancı sancılarım vardı ama 40 haftadan sonra yalancı sancılar bile gelmemişti ama ben açıklığımın olmasını doktorum rahmimi uyarmasına bağlıyorum çünkü o günden sonra nişanım gelmişti
Pasiflora Boncukgiller003 40 haftayı gecınce meraktan gittim 5 cm acılmam varmıs yatısım yapıldı yürüyüş yap dediler 10 dk sonra 7 cm olmus evde bol bol iş yapıyodum durmuyordum ama acılmamı hissetmemiştim
Vildan65 İkinci hamileligimde 40.hafta da hiç sancısı doktora gittim sadece arada kalcama vuran kramplar vardı ciddiye bile almadığım ama muamele alır almaz 5 6 cm acilman var dedi doktor nerdwsin bu saate kadar dedim hiç sancim.yok o kamplarda sancısı dedi