idiloska Deletedmom_5 benim normalde 2 temmuz dönmediği için 25′de sezaryen bi de riskli olduğum için doktor beklemek istemedi 40′a kadar. Hiç açıklığım yok ama sancım ve kasılmam çok.
Deletedmom_5 idiloska bebek ve sizin için hangisi sağlıklıysa o olsun tabiki normal doğum diye zorlamanın anlamı yok ☺️
tugbade Iremsude 32.haftamda hazırdı hersey valiz çanta vs ama kapatmamıştım sürekli bişeyler çıkarıp koydum şuan 39 haftamdayim hersey arabada 💞
Iremsude tugbade ayy hayirlisiyla alin kucaginiza insallah az kalmis son haftanız bizde bi gelsek o gunlere alsak evlatlarimizi kucagimiza🙏🏻🤲😇
Mmalp Iremsude bende hazırladım 37. Haftadayım 1 hafta sonra sezaryan doğum olacak 3. Cocuk relax konumdayım 😁
Iremsude Elif5361 ay olsun hazirlarsiniz benim tek destekcim esim oldugu icin butun isleri ben ve esim yapicaz o yuzden baslasam diye dusunuyorum
Seminn Iremsude kızıma 12 bez 1 ıslak mendil Pişik kremi emzik biberon kasık göğüs pompası 2 müslin 2 alt açma bezi 1 ince 1 nohut battaniye 3 zıbın 5 altlı üstlü kıyafet 4 agız mendili 2şer eldiven şapka çorap aklıma gelen bunlar kendimin tam bitmedi eksikleri 33 e girdik bu hafta 🤗
Iremsude Seminn masallah cok heyecanli tatli telaslar hepsi unutmadan eksikleri insallah bende hazirliycam bskalim
Selcaneymen06 idiloska benim oglum 6 yasinda dogustan tek bobrekli ama hic bi sikinti olmuyor emin ol ilac dahi kullanmiyoruz ayda bir takipe gdyrz sadece dogdunda enfeksiyon mikrop kaotirmamaya dikkat et bide erkekse dogunca 1 aylikken sunnet ettir faydaliymis doktir dedi bize
idiloska Selcaneymen06 bunu duymak iyi oldu ❤️🥰 çok teşekkür ederim, yeni doğan yaptırma bir iki ay içinde yaptır sünneti dedi doktor, 3 aylık olunca sintigrafi çekilecekmiş.
Iremsude SineMina zaten ceyiz gibi herseyi aldim tamam deriz yine birsey cikar ben oyle herseyini aldim tamam bitti diyorum hop bisey cikiyo unutmuşum diyorum
Elif5361 Iremsude Mantıklı evet 🥰ben sadece yıkayacağım annem ütüsünü yapacak zor nefes alıyorum ☺️Haftaya inşaAllah halledeceğim
Mmalp Iremsude sağlıkla kucagına al inşallah canım ama stres yapma inan bebeğini görünce herşeyi unutursun
idiloska Iremsude korkmayın valla korktukça daha kötü oluyor, o haftalar güzeldir hava açınca çıkın mis gibi yürüyün, minnoşa bişeyler alın, yavaş yavaş hazırlarsınız çantayı.
Iremsude Deletedmom_5 evet canim bilmiyorum o zaman nasil bir halde oluruz ama hatira kalsin diye fotograf cekilmek istiyorum ben