Melekalkan06 Kızlar ebced hesabına göre bebiş ismi koyan var mı hz Ali peygamber efendimiz torunlarına isim koyarken bakarmış
feyzaa34 Melekalkan06 kardeşimin ismini bi hocaya hesaplattık koyduk annem o zaman Zülal istiyordu ebced de düşük çıkmıştı Rana güzel çıktı Rana koyduk
karamelito Melekalkan06 ben internetten baktım uyumuna falan ama ebced değeri yeterli mi yetersiz mi onu anlamayamadım 🙄 baktım araştırdım ama internette yeterli bilgiye erişemedim
Melekalkan06 Deletedmom_5 bende oğlumun öğretmeninden duydum ebced hesaplama yazın google 2. Sayfaya tıklayın anne baba çocuk adı istiyo ona göre hesaplama yapılıyor bi bakın isterseniz
Melekalkan06 feyzaa34 etkiliyor sanırım değil mi bende umut istiyordum baya düsük çıktı o yüzden vazgeçtim 😏
Melekalkan06 co2041 1-9 arası 9 en yüksek akıl ile fikir yüksek olmalıymış sanırım benimde bi fikrim yok alpaslan denedim akıl 8 fikir 7 çıktı iyi bi sonuç oluyomus Buda
Melekalkan06 Deletedmom_5 bende ilk duygudumda baya bi ilgimi cekmisti buna göre koyayım o zaman dedim öğretmenimize
Melekalkan06 karamelito inanın benimde çok fazla bilgim yok, hz Ali peygamber efendimiz torunlarının ismini koyarken yaparmış 🤷♀️
Rabia112 ddiilleekk Hz Ali , peygamber efendimizin çocuklarına isim koyarken yapmış demek istedi büyük ihtimal 😊
Bebegim0101 ftmlgz nasıl hesaplama yapiliyor hesaplama net cikiyor ama ordaki harf sistemini anlamadm nasil yapilacak