elnaz Merhaba kizlar, 28 haftayim. mehmet alicik gidiyorum ama memnun degilm. sizce bu uzmanlar hangisi daha bilgili ve tecrubeli mi? tavsiye bekliyorum. 1.dr nereida hn (reyap) 2. kubat aslan (medicana) 3. fatma tulunoglu (avcilar) 4.sehruz sosyal (medipol esenler) 5. faruk moin ( doga). 6. fatma gencturk
Ntugba elnaz canım mehmet bey çok iyi diye duymuştum ki hatta banada yardımı dokundu. bende reyap ta diler hanıma gidiyorum öneririm
Kevser26 elnaz reyap nereida hanım çok ilgili bende 3 4 doktor gezdim medilife a gidiyordum hic memnun değildim buradaki tavsiyelerle reyap a gitmiştim iyi ki gitmişim doğumu da orda düşünüyorum gittiklerimin içinde en iyisi nereida hanin bana gore
Gmzgs Fatma hanım kısa boylu kısa saclı bi Bayan özel muanesi var dimi o hiç tavsiye etmem bi tanidiğimiz gitti hic memnun kalmadi ve baya sıkıntı yaşadı ben reyap Mesut beye gidiyorum Suan cok memnunum
elnaz Gmzgs bu linki bakin cok iyi yorumlar yazmadilar. https://forum.mutluanneleriz.com/d/67785-doktorve-hastane-nerisi-beylikd-z/37
masisi Bende reyapa gideceğim sanırım , bi tanıdığım orada doğum yaptı dr mesut beye gidiyordu çok memnunlar. Muayene doğum ücreti ikili test vs ücret bilgisi olan var mı ? Ben 10. Haftadayım 10 gün sonra kontrolüm var dora hast fehmi beye ikili test yapacagım dedi. Memnunum ama evim esenyurtta sürekli gayrettepe ye gelmek zor oluyor.
Kevser26 masisi ikili test i 120 tl ye yaptırmıştım mesut beyin ve nereida hanımın muayene ücreti 80 tl 4lu test 200 tl sgk lilar için
masisi Kevser26 teşekkürler canım, ikili testimi yaptırıp sonuçlardan sonra gideceğim reyapa, bakalım hangi doktoru sececeğiz
Perabebek Merhaba avcılar Dr. Fatma Tulunoğlu mesleğinde gayet başarılı ve tecrübeli doktordur . çevremdeki birçok yakınım Fatma hanımda tedavilerine devam edip sonuçlandırdılar . Sizede tavsiye ederim . Konuşmaları size ayırdığı vakit ve ilgi kararınızı vermenize yardımcı olacaktir.
Aycann Büyükçekmece 2000tıp da Hazel Cem hocayla başladım. (Fakat tıp Merkezi olduğu için doğumu riske atamadım). Şuan Büyükçekmece Kolan hastanesinde Deniz bey var onunla devam ediyorum. 2 si de çok iyi doktor ve ikisinden de çok memnun kaldım.