Milababy Suan ne yazıcam nasıl ifade edicem hiç bilmiyorum dün öğlen 12 de hastaneye yatışımızı yaptık odamızı süsledik hazırlıklarımızı tamamladık ve beklemeye başladık yogunluktan dolayı ameliyata girmemiz saat 5 i buldu.belden iğne yaptılae ve sezeryan doguma hazırladılar doktorum geldi saat 17 31 de bi dokunus hissettim kestiniz beni dedim evet dedi 17 33 de kızımı gördüm. Minnacık koçan kadar bişey 🙈🙈 mila mızın doktor kontrolleri yapılırken benimde dikişlerm atıldı. Odaya gelir gelmez emmeye başladı cok kucuk ama cok masum ve guzel mis kokulu bir bebek oldu. Aksam 6 dan beri 4 takım kirlettik boyna emiyor ve kakasını yapıyor sürekli. Bende gece 3 gibi yürümeye ve wc ye kendim cıkmaya basladım. Simdi anneli kızlı yattık yatagımıza size yazıyoruz. Ben prensesimi kucagıma aldım darısı tüm bekleyen anne adaylarımızın basına 💕💕
SemraErkann Milababy geçmiş olsun canım alllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı bizlere hayırlısıyla ne güzel yazmışsın kısa ve öz maşallah sizlere. 😘🙏🏻😍
DuyguAlalm Geçmişler olsun, Allah bir ömür bebeğinizle ailenizle sağlıklı bir hayat versin. Ben de epidural sezeryan istiyorum, ama eşim risklerinden ötürü çok endişeli, bakalım doktorum ne karar verirse ona uyacağım dedim ben de. 2 ayım kaldı benim de çabucak geçsin ve bebeğime kavuşayım artık 😊