Sina Kızlar selam 9 haftalğız ikizlerimin birinin kalbi durdu kanamam var bir aya yakın yatıyorum çok bunaldm nefes alamıyorum artk pskolojik herşeyden midem bulanır oldu çok daraldm siz neler yapıosunuz
Melakya Sina herzaman pozıtf dusun canım benımde oldu kanamam 2 ay yattım ıgneler haplar suan kızım 3 yasında 🤲🏼
Nurunannesiii12 Sina 5 ay yattım 6 ci ayimdayim gun de 30 dk yürüme hakkım var artık o da yeni yeni. yani çoğunlukla yattım hele o 5 ay.sabirli ol evladini hissettikce duzelecek ayrica bolbol dua ac dinle ve oku.sabir gelir.evladina dua oku. Vakit bi şekilde geçiyor zaten uykulu döneme gireceksin uyku halsizlik iyiki var di ana 1 ay diyorsun 9 ay oylegeciren var.sabirli ol🙏👍
Sina Melakya öyle olmaya çalıyorum ama patladgm anlar oluyor işin içinden çıkamayp deliriyorum çok sıkıldm gerçekten
ZumrutHanim Arada hareket ediyomusunuz ben 40gundur yatiyorum doktor bacak hareketleri onemli demisti heryerimi varis dsmarlar sardi
Sina ZumrutHanim canm dayanamıyorm kalkıyorum evin içinde otryrm benm drm da kolay kolay düşmez yürüdün die dedi
ZumrutHanim Sina benim surekli kan grliyodu cesaret edemedim wc harici ayallari yuksege koyup yatamadim da pertim şuan cumartesi doktora gideyim dedim sirtimin ortasi koptu aglicaktim sokagin ortasinda