Ezgihakan Huzurmelegim_28 bende okmeydanında aslı hanıma gıdıyodum türkiye hastanesine gecti 215₺ veriyorum muayene fakat doğumu bılmıyorum daha erken dıye onu sormadık 7 ayda felan sorarım
Ezgihakan BegumIscanTunc çok sıkıntılı bu işler yaa valla inşAllah sağ salim alırsın kucağına az kalmış
Mysunshinee Ben de ayşe solaroğlu na gidiyorum. Hamile kalmadan önce de kontrollerime ona gitmiştim. Özel sağlık sigortam oldugu için 15 tl veriyorum muayeneye. Özgür çetiner e de bir kere gitmiştim sonra gitmedim hakkında kötü yorumlar okumuştum
Ipekbocugu Ezgihakan ben de 32. Haftadan beri Ayşe Solaroğlu na gidiyorum. Memnunum. Hastanenin doğum şartları hakkında hiçbir bilgim yok. Mesela normal doğumda doğuma eşi alıyorlar mı muayene de almıyorlar çünkü
BegumIscanTunc Ipekbocugu doğuma eşi almıyorlar canım ben sormuştum pandemi dolayısıyla almıyoruz dediler birde yeni binada doğumhane içersinde iki ayrı doğumhane odası var
zeynepranaaa BegumIscanTunc BegumIscanTunc merhaba bende yeni hamileyim Ayşe Meryem hanıma gitmek istiyorum memnun olduğunuzu yazmışsınız muayene sırasında baba adayını da içeri alıyor mu acaba
BegumIscanTunc zeynepranaaa o zamanlar pandemiden dolayı alınmıyordu ama şuanda babayla beraber içeri alınıyor her muayene zamanında babada içeri girebiliyor şuan