Hellobaby2 Bebekgeliyorr yok yavrum ne açılması. 38.haftamda doktorum sadece kanala girdiğini söylemişti
mevos_blt07 Hellobaby2 Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin analı babalı büyütsün inşallah❤️ Ben 39+3 üm hala tık yoook 😂 var mı bir taktik😂
Hellobaby2 Boncukgiller003 ay bende postlar açıp böyle diyordum hep😅 hepsini yapıyorum niye doğmuyor diye ama zamanı var inanki
Hellobaby2 Meu-19 doğum esnasından bahsediyorsan eğer panik olmadan ebelerin doktorunun dediklerini Birebir uygulaman lazım canım
Meu-19 Hellobaby2 cnm günlük kac dk yurudun suguat kac tane yaptin birde perine mesajını nasul yaptin
Hellobaby2 Meu-19 günlük en az 1 saat yürüdüm . Sukuat sabah öğle akşam. Perine de vajinama masaj yaptım sabah akşam zeytinyağıyla
buiyimi Hellobaby2 dikişiniz çok oldu mu maşallah bebeğinizin kilosu var suyunuzun son zaman gelmesi de dogumu kolaylaştırmıştır diye düşünüyorum
Berivan_bayar65 meraklianne1 amin inş darısı da benım başıma ve herkesin başına inş benım de 5 günüm kaldı doguma sancım az var gidip geliyor ama doguramadım gitti ne yapacam bilmiyorum
meraklianne1 Bizde de aynı son 8 kaldı ara ara vuruyo nst de sancım yok çıkmadı🤦🏻♀️ Ama bel kalça ağrısı çekiyorum bi geleydi meleğim☺️☺️😁
Berivan_bayar65 meraklianne1 evet benimde öyle vuruyor arada kalcama yerimden fırlıyorum o acı nedir yarabimm
Cansuve Hayırlı olsunn🧡 sancıları nasıl anladınız yani regl sancısı gibi miydi? Ben de 39+4 deyim sadece karnım kasılıp gevşiyor ama ağrı sızı yok :(