Seymaay https://resimyukle.link/i/KDyip bebeğim de böyle kırmızı lekeler çıktı var mı daha önce başına gelen nedir bınlar
Melakya Seymaay canım isilik gbı durmuyor bı saglık ocagına gotur ıstersen mama falan verıyormusun alerjı olablır
Purpura26 Seymaay Benim başıma gelmedi ama burda birinde gördüm. Bebeği çok kalın giydirdiği için olmuş. Üstünü biraz inceltince sabaha geçmiş. Ama başka sebepleri de olabilir. İnşallah yardımcı olcak birileri çıkar. Maşallah kuzuya 🌸
Seymaay Purpura26 sizin söylediğiniz isilik o sıcaktan oluyor bu isiliğe benzemiyor bilmiyorum nedendir 🤦♀️
sedaa_aa Seymaay ya döküntü ya alerji ama kuuvetle muhtemelen alerjidir. Hemen götürün bir hastaneye en azından ne yiyecekseniz içeceksiniz neden uzak kalacaksınız söylerler belki bebeği rahatlatacak krem yazarlar
Seymaay sedaa_aa acilde bakarlar mı yarın gündüz götüreyim olmadı. Bebeğim huzursuz değil çok şükür kendisi iyi kakası filan normal
Seymaay sedaa_aa teşekkür ederim düşündüğünüz için götürmemiştim iki gün sonrası geçti fakat doktora sonra sordum kıyafetlerini çift durula dedi ondan olabilir dedi