Minik1panda Kızlar 11 haftalık gebeyim çamaşrımda sarı akımtı var yani normal akıntımın rengi hafif sarımsı olmuş ayrıca kasık ağrım var acaba enfeksiyonmu oldum gecen günlerde havuza girmiştim bilmeden.. 😔
mucizem09_ Minik1panda cok agriyorsa enfeksiyondur ama hafif agri normal kasiklarda o sari akinti hamileligimin basindan beri geliyor doktor normal demisti 😊🥰
mucizem09_ Minik1panda cok agriyorsa enfeksiyondur ama hafif agri normal kasiklarda o sari akinti hamileligimin basindan beri geliyor doktor normal demisti 😊🥰
Kubraltepe Minik1panda canım ben 30. Haftadayım bende hala beyaz sarı akıntılar geliyor eğer sende kaşıntı yoksa ağır kokusu yoksa sıkıntı yok doktor bana öyle demişti eğer ki varsa mantar olmuş olabilirsin ona göre krem yada fitil verir Allah yardımcın olsun 🌸
Minik1panda Hastaneye gideceğim doktora danışacağım ama daha gitmeme var çarşambaya kadar ne yapabilirim ?
Minik1panda Kubraltepe kaşıntı yanma vs yok kuzum kasık ağrım ayakta durdum baya yürüdüm ondanda olabilirmi korkuyorum
Kubraltepe Minik1panda ay ondan oluyor benimde bazen oluyor kendimizi yorduğumuz için sol tarafına yat dinlen geçiyor belli zaman sonra canım