MelisDeniz Siyahbeyaz03 https://resimyukle.link/i/KVcHi yok kuzum dün böyle oldu silikleşti yumurtlama olmadan devam edicem bakalım 🤷🏻♀️
Iffetnur_ahsen Ayy kızlar bende letu kullandım bu ay adetin 5. Günü so ra catlatma ignesi oldum bugün 7. Günü bazen kasikta batmanlarım oluyor ve arada bel agrım oluyor sizin kaçıncı gün ve belirtiler neler beraber bekleyelim günlerimizi
Burcu3506 Iffetnur_ahsen bende 5 gün femara kullandım yumurtam kendi catladı ilk günden beri göğüs agrım var hadi bakalım hepimizin tutsun
Katze8sirac Benimde 2 Temmuz dün lekelenme oldu bebeğin Rahime tutulması diye okumuştum göğüs uçlarım aşırı hassas dayanamadım erken gebelik test i yaptım tertemiz negatif çıktı bir hafta daha bekleyeceğim ikinci erken gebelik testimi yapacağım hayırlısı bakalım !
wills Siyahbeyaz03 Benim de 7 temmuz. Bu ay ilk önce hormon testi yaptırdım, rahim filmi çektirdim ve klomen kullandım. Yumurtlama dönemine giriyorum, ovulasyon testiyle takip etmek daha kolau oluyor, insallah degerlendirdikten sonra tutar 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
yuksell07 Siyahbeyaz03 buay takip yapmıyorum ya diğer ay doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum die akışına bıraktım ama günlerimi degerlendiriyorum😂
KkubraOz Siyahbeyaz03 6 temmuz ben varrımm inşallah hiç birimiz olmayız. 6 temmuz olup belirtileri olan var mı?
yuksell07 Civcivim000 ama hadi hayırlısı olsun kuzum bende Mart’ta kürtaj oldum adetim çok geç geldi 65.gun bekledim bugün ikinci adetini oldum doktora gitmeyi düşünüyorum
Civcivim000 yuksell07 çok geçmiş olsun, epey uzun sürmüş bence de doktora görünmekte fayda var, Allah isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah
Civcivim000 yuksell07 ben de şubatta düşük yaptım üstelik çok erken düşüktü adetlerim çok gecikmeli olmadı ama eskisi gibi değildi düzeni bozuldu vucut etkileniyor
yuksell07 Civcivim000 kürtaj sonrası doktor 2-3kez kontrole çağırdı rahimde sıkıntı yok duphastin verdi rahimkalinligi 10mm die ama adet oldum şükür buayda gebeliğin üstüne durmadım yumurta takibi yaptırmak isityorun die ama erken geleceğini hesap etmemiştim😂