ozg 2014 eylül ayında devlet hastanesinde genel anestezi sezaryen oldum 16.00 da sezaryen olması gerektiğini söyledi doktorum serviste sonda mı taktılar ki hiç hissetmedim ne yanma ne acıma sadece genel istiyorum korkuyorum yoksa yapamam olmaz diyordum ki genel yaptılar 16:20 ye kızımın Doğum saatiydi ve giydirip hemen annemlere teslim etmişler ben ise uyandırma odasına almışlar, ağrım var diye uyandım iyi hatırlıyorum allah razı olsun ki orda bana 2 adet iğne yaptılar bu bütün ağtılarını keser dedi ki geçti beni odama aldılar bi saat sıkıntı çektim ama anestezi mahmurluğu yani . odaya geldiğim gibi hemşireler tekrar iğne yaptı kan aldı aradan 5 saat geçti kalkmam gerektiğini söyledi hemşire ben bi kalktım bi daha yatmadım 😂 hemşire şimdi kalkmazsan ağrım var deyip yatmayı düşünürsen 15 gün iyişeşeöezsin ve hastaneden çıkamazsın dedi korkmuş olmalıyım ki sabah kadar tek başıma koridorda gezdim kızım ise hiç durmuyordu onunla annem ilgilendi ben tek kaldım sabah sondam çıktı . doktoru ayakta karşıladım eve gitmek istiyorum dedim çıkardılar hiç zorluk yaşamadım şimdi ise 27 haftalık hamileyim bu sefer her şeyi görmek istiyorum ama cesaretim yok hayırlısı artık