Boncuk123 Fatmaceyhann sen yinede içme sigarayı. Her türlü zarar ki hamileyken bebişede çok zararı var.
Fatmaceyhann Boncuk123 anladım tamam saol canım 😊Allah kimseye vermesin kürtaj olmak çok kötü bide beni bayıltmamışlardı canlı canlı gördüm
Seymamuge Fatmaceyhann hayır canım sigara neden zarar versin normalde bile günde 10 tane içmek daha iyidir her hamilenin mutlaka içmesi gerekiyor içemiyorsa pasif içicilik yapmak zorunda 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Kaç yaşındasın sen Allah aşkına
Prensesiminyolculugu Seymamuge ahahahah içmiyorsa pasif içicilik yapmak zorunda 🤣🤣 kesinlikle her kelimenize katılıyorum 😂
Elbet-birgun-kavusacagiz Fatmaceyhann icmeyin dusuge sebep olur ödem attiriyo sonucta. Birde son adet tarihiniz nedir acaba
Elbet-birgun-kavusacagiz Fatmaceyhann mayisin 16 simi oyleyse eger 4 hafta 5 gunluksunuz . 2 haftalik degil
Elbet-birgun-kavusacagiz Fatmaceyhann doktor neye gore iki haftalik dedi acaba merak ettim Gebeligin haftasi son adet tarihine gore hesaplaniyoda
Prensesiminyolculugu Fatmaceyhann 2 hafatalik gebelik olmaz sen kaç yaşındasin yanlış anlama lütfen sadece merak ettim
Elbet-birgun-kavusacagiz Fatmaceyhann degere gore degil son adet tarihine gore hesapliycaksiniz haftayi