Boncuk123 Kızlar adet olupta hamile olduğunu bile var mı ? Arkadaşımın ablası tam 3 ay adet olmuş 4. Ayda evde testte öğrenmiş bi gitmişti cocuk 4 aylık olmuş? Çevrenizde bu durumu yaşayan oldu mu 😂 4 ay çok fazla degil mi 😂
Kksll Boncuk123 7 aya kadar adet gören duymuştum 7. Ayda farketmisti karnı da öyle çok çıkmamış farkedememis
Melakya Boncuk123 ben nısan23 de adet oldum ama adetım zamanı gıttıgımde 6 haftalık hamıleymısım uatune olmusum adetımı🤰🏻
Burcu_NFUE Boncuk123 tabiki de adet olup gebelik yaşayan annelerde var ☺️ 100 kişiden 5 inde görülüyor bu durum ☺️
Boncuk123 Melakya peki adetiniz normal bir şekilde miydi ? Gününde yada renginde değişiklik olmuşmuydu 😂
SevdaBati Melakya bendede aynisi olmustuu hatta o zaman suphelenip test yapmistim icime dogmus esimin dogum gunuydu supriz yaparim diye dusunuyodum test negatif cikmisti ama hamileymisim sonradan ofrendim o zaman hanileymisim🤗☺️
CansuDRY Boncuk123 Aynen ve hep bulantılı, kusmalı olmuş hamilelikleri. 3 çocuk doğurmuş. Doğuma kadar kusarmış, hatta bebekler 3 aylık olana kadar bile kusması devam edermiş. Cidden ne kadar farklı farklıyız.
Boncuk123 Melakya hay allahım artık adet olurlende tedirgin olcaz desene 😂 rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Melakya Boncuk123 amin 2. Gebelıgm bu ılkınde kanama yasadım baya oyuzden cok korkuyorm ılk 3 ay gecsın hemen 🤲🏼
Boncuk123 Melakya korkmaaaaa 😘 içini ne kadar rahat tutarsan o kadar iyi . Hasta değilsin sen hamilesin sürekli kendini dinleme korkularını bir kenara bırakmaya çalış 🤲🏻🌸🌸🌸
nevamm1 Boncuk123 Boncuk123 TLC de bı program var hamile olduğumu bilmiyordum adında 9 ay adet görüp tuvaletlerde doğum yapıyorlar 😂😂 program bağımlılık yapmıştı. Biz adete 10 gün kala basliyoruz Testler yapmaya yok kese olustumu yok kalp atışı olacakmi birsuru sıkıntı stresle uğraşıyoruz😂 bu arada büyük eltimde 5.ayda öğrenmiş adet olmuş hep karnında birşeyler oyanayinca kistmi var diye şüphelenip doktora gitmiş hamilesin oğlun olacak demişler direk cinsiyet öğrenmiş 😂
Boncuk123 nevamm1 ayyyy inanmıyorum 😂 ne diyeceğimi bilemedim Ya. Arastırınca o kadar ilginç şeyler var ki😂
Esra-07 Boncuk123 annem doguruncaya kadar kardeşimi her ay düzenli adet olmustu 8 aylık doğum yapmıştı