polyanne Eylulunannesi-2 hani şu TV lerde falan çıkıyor ya sakin su suyun üstünde restoran kafe heh öyle Bi yer 😂😂 çocukla olacağımız için sakin yerler daha iyi olur diye düşünüyorum çocukla ilk kez gitcem 🙉😂
Eylulunannesi-2 polyanne anladm cnm akyaka ya gdeblrsn marmarisidr gezmr fırsatn olur yakınlar zaten. Köyceğiz de bu arada yuvarlakcay var suyun üstünde oturup kahvaltı yapıp bi demlik cay içmelik :) ama tatil için degl orayı gezmk için tavsye edetm
Esma3350 polyanne köyceğizde güzel ama Fethiye ve Marmaris kadar değil . Fethiye’ye giderseniz Köyceğiz yakın gidip orayı da gezme şansınız olabilir tercih ederseniz
Minikannesiii Bende bodrumda yasayan biri olarak,Fethiyeye aşığım 😻 Bodrum ozellikle pandemiden sonra cok daha fazla pahalandi.
polyanne Minikannesiii ay yok aman uygun yer lazım zaten masraflar var yeterince 😂 bana kalsa tatile gerek yok şu an masraf olmasın ama eşim gideceğiz deyip noktayı koydu 😂
asyahumam polyanne güzel ne kelime cennet ya geçen sene bir sürü yeri gezdik ama kalbim Fethiyede kaldı cidden 😍 ah ah bu sene maalesef gidemiyoruz bebisimizin bir iki ayı kaldı cesaret edemiyorum ama inşallah seneye ilk gideceğim yer olacak Allah nasip ederse🙏
karamelito polyanne bir gün de olsa gezin bence, Can Yücel’in evi vardı pandemi dolayısı ile kapalıydı geçen sene ama şuan açık mıdır bilmem. Eski Datça sokaklarını gezip bol bol fotoğraf çekin 😉