Boncugummmm Aşı olucakmısınız? Veya oldunuz mu? 2 gebelik kaybım war zaten cok riskli bir durumum var. Bu durum etkiler mi açıkcası çok düşünüyorum bir yanmız aşı olurken bir yanı da aşı hakkında çok konuşmalar dönüyor insanın dna sıyla oynanıyor flan
Elbet-birgun-kavusacagiz Boncugummmm kac milyon insan oldu ası dna olayi tamamen asi karsitlarinin uydurmasi. Esim oldu ası bende olucam tup bebek doktorum aciklama yapti bebek isteyenlerin asi olmasinda bi sakinca yoktur diye.. zaten yakinda asıyi zorunlu yaparlar en iyisi basta olup kurtulmak
BegumIscanTunc Boncugummmm 4 kayıp yaşadım şuan 34+4 haftalık hamileyim ,10 Haziran’da aşımın ilk dozunu yaptırdım herhangi bir soru yaşamadım
Hmdky10 Boncugummmm ben hamilelerin aşı olması taraftarı değilim çünkü aşının şuan yan etkileri belli değil ve nasıl bir sonuçla karşılaşılacağını bilmiyoruz etkilemek istemem fakat ben 33+5 günlük hamileyim olmadım aşı
Tugceayse Boncugummmm ay benım Bi arkadasıma vuruldu 27 haftalık 2.fozu yeni oldu sancı dan kıvranıyor 5 tane doktor gezdi en son aydında aşının etkisiyle sancı oluyo demis ler kadın 1 haftadır sancı dan ölüyo
Boncugummmm Elbet-birgun-kavusacagiz bunu ortya koyan ewt aşıya karşı cıkanlar hayrlısı diyorum hakkmzda
Srnykp1904 Elbet-birgun-kavusacagiz pardon cnm ya onu da demişlerdi haberde aslında internet te de okumuştum
Elbet-birgun-kavusacagiz Srnykp1904 bende korunmak gerekli diye biliyodum canm ama tup bebek doktorum prof. Bi doktor bilgisinede guvenirim acikcasi bizzat sordum ası olduk tedaviyi erteleyelim diye ama o sayfasinda aciklama yapti.🤷♀️ ama haklisin her yer baska diyo
Srnykp1904 Elbet-birgun-kavusacagiz aynen öyle yine doktora sormakta fayda var gebelerde bile diyor ama bn doktor a sorup öyle yaptiririm
mrveknblt BegumIscanTunc geçmiş olsun 💐 Bende 21+3 haftalık hamileyim aşı olmak istiyorum ama bebekte bir engel oluşur mu ondan korkuyorum zihinsel, sakatlık vs gibi. Kesinlikle yaptırma karşıtı değilim ama bebek için korkuyorum açıkçası 😕
Duyguckrky BegumIscanTunc bende bugün doktoruma sordum olayım mi diye ol dedi şuan 35+4 haftalıgiz bir sıkıntı yaşamadiniz demi doğum yapmistirsiniz siz daha önce doktorum olma demişti 20 li haftalarda şimdi ol dedi hamilelerle ilgili yeni makaleler çıkmış araştırmalar yapılmış vs öneriyoruz şimdi dedi ama ne bilim iyice korktuk hangi aşıyı oldunuz bu arada
Mervis080 Aysegul354 maalesef yeterli veri yok benim doktorum da covit olman daha kötü kar zarar olarak yaptırman daha iyi olur dedi
BegumIscanTunc mrveknblt ben doktorumla konuşarak yaptırma kararı aldım doktorunuzla bu isteğinizi konuşun size detaylı bir açıklama yapar en garanti yolu bu şekilde
mrveknblt BegumIscanTunc tabi ki doktorumla konuşucam sizin yorumunuzu okuyunca bende korkumu paylaşmak istedim 😊