fmtaltnsk 03.07.2018 saat 10:43 te bebeğimize kavuştuk Allah bütün anneleri kurtarsın Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin İnsallah anlatılması, tarif edilmesi mümkün olmayan bi şey. Sabah 8 buçuk zamanı hastaneye yatışım yapıldı saat 10 u geçiyodu ameliyathaneye aldılar çok stresliydim ve çok sıkıntı yaptım kendime bu yüzden mideme vurdu stres ameliyathanede belime iğneyi yapar yapmaz midem çok bulandı ve istifra ettim, istifra edince rahatladım beni sezeryana hazirladilar o sırada doktorum geldi belden aşağım uyuşmuş bi şekilde hiç birşey anlamadım ne zaman başladılar kestiler sadece yarı baygın gibiydim stresten ama o ara oğluşumun ağlama sesini duydum ve bütün dünyalar benim oldu yaşanması herkese nasip olsun İnsallah daha sonra benide çıkardılar ameliyathaneden odama geçtim ve uyumuşum. Oğluşum içerdeki suyu dışarı atamadığı için 2 saat hava verilde Allaha şükür bu ina çok iyi geldi ve 2 saat sonra yanıma getirdiler emiştik Allaha bin şükür memeyi çok güzel kavradı ve emdi şimdi ise uslu bir bebek gibi uyuyor yavrumuz ve ben ise yavaş yavaş kalkindim koridorlarda geziyorum. İşte bizimde hikayemiz bu Allaha bin şükür bu duyguyu tattik Allah isteyen herkese nasip etsin ❤