Dilaraskin Kızlar 33 haftalık gebeyim erken doğum olcak kanamam ve suyum geldi bana dua edin lütfen 🙏🏻 Bu haftada doğum yapan yazsın lütfen
MerveKaya38 Dilaraskin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım rabbim evladını sana bağışlasın inşallah bol bol kendine evladina dua et Allah’ın izniyle güzel geçer dogumun 🤲🏻🌺
Aybeniz Dilaraskin korkma canm kilosuna ve gelısımıne baglı küvezde kalır en fazla bikac hafta durur haftan cok erkn degl seni ememeyecegi için gögüs pompası al sütünü sağ yada isterlerse bebege vermk için stokla ki ilk sütünden faydalansn saglıcakla kavusun🤲🏻🌺
Rerere Dilaraskin canım çok geçmiş olsun bir ay önce 33+5 te acil sezaryene alındım bebeklerim haftasıyla uyumlu değildi şuan küvözdeler hâlâ ama çok şükür bir sıkıntıları yok. Korkma yani 1400 doğdu bir bebegim
elifinannesiiii Saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin Rabbim🙏🏻 İçinizi ferah tutun💐 bizde 33. Haftamızdayız
Dilaraskin Rerere rabbim sağlıkla kucağını almayı nasip etsin canım akciğer geliştirici iğne olmuş muydun
Rerere Dilaraskin evet yapmıştık ciğer geliştirici yi 4 doz yaptık iğneler bittikten iki gün sonra doğum yaptım
Kediannesi123 Dilaraskin ederiz tabi ki canım 🙏🏻 Korkma haftan çok küçük değil kilosu da iyiyse bir süre küvezde kalır sonra kavuşursunuz Allah ın izniyle 🌸