Selver90 Mervedilan hiç sorma canım zaten hiç rahat bırakmıyorlar kolayını bulsaydi evlendikten sonra oğlunun ilk doğum gününde bile geleceklerdi şimdi torunuyla aynı gün olursa sittin sene rahat bırakmaz 🤣
fatmakolay 15 Eylül de benden gelsin tabi daha erken gelmezse oğlum 😍 şafak saymak daha bi zorlaşıyor mu ne 😊
Selver90 fatmakolay sonlara doğru sen gör canım ooo canımmmmm su gibi akan zaman duruyo.valla şuana kadar hiç birşey anlamadım çocuk hareket etmese hamile değilim dicem o derece
H2hamide fatmakolay bende 15 eylul🥰🥰kac gram bebisiniz benim 25 +6 da 866 gramdi azmi diye korkuyorum acikcasi🥺
Asyaa02 Ediz101019 ikili sayılara az kaldı😊 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
kubratopal35 Mervedilan tahmini 12 Eylül ama sezeryan olacağı için doktor Ağustos sonu dedi nasipse 🤭🌸
Mervedilan kubratopal35 aa benim de sezaryan yani ben öyle istiyorum inşaAllah benimde ağustos sonuna denk gelir
kubratopal35 Mervedilan hayırlısıyla gelsinler 🌸 benim ilki sezeryanla oldu o yüzden bu da nasipse öyle🌸😌