kubraytekinayan Kızlar 27. Haftamdayım çok çabuk yorulmalarım başladı ayak ağrılarım sizin kaçıncı haftada başladı 🤦♀️ Ay çok gezen birisiydim bu beni çok zorluyo
Esraali kubraytekinayan bende yarın 28 olacagıö ama acaip erken yoruluyrm kilomda yok ama pandeminyüzünden evden cıkmaya korkar olduk evde ne kadar hareket edebilirsem o cok hantal hissediyorum kendimi
Naz_01 kubraytekinayan 29.haftadan itibaren tıkanmaya başladım .balkondan salona geliyorum yarım saat uzanıyorum düşün.şimdi 34.haftamdayım ayak bileklerim aşırı şiş 7kilo aldığım halde
Birkuzucukbeklerken kubraytekinayan ayyyy aynı dert bende de var bende 27+2 oldum Bi de 12 saat calışıyorum nerdeyse eve gelip kendimi duşa zor atıyorum sonra yatış kımıldayacak halim kalmıyor hiç 🙄🙄🙄
Berfin3 kubraytekinayan bende 29 haftadayim. Bacak agrilarim cok fazlaydi. Kontrole gittigimde doktor magnezyumu günde 2taneye cikardi 1haftadir kullaniyorum iyiyim eskisi gibi bacak agrilarim yok. Bi görüşün doktorunuzla isterseniz
kubraytekinayan Esraali al bendende okadar çıkıp gezsen bile gelince topuk ağrısından duramıyosun 🤦♀️
kubraytekinayan Demekki bütün dert bende değilmiş valla Allah yardımcımız olsun çok zor ya hemen yorulmak 🤦♀️