Betfer Eşimle Allah nasip ederse bebiş gösterirse cinsiyeti öğrenecez. Ama eşime sürpriz olsun diye sonradan cinsiyeti söylemeyi düşünüyorum . Peki siz nasıl açıkladınız eşinize 😊 cinsiyet balonu , kutu vb. mi yaptınız
Esraali Betfer eşimn uzaktaydı pembe elbise alıp fotoğraf göndermiştim ona ragmen kız mı erkek mı dedi
Haticeey Betfer biz daha cinsiyetini öğrenemedik haftaya gidecez balon patlatmayı düşünüyoruz yanımızda birini götürecez o organize edecek ikimizide sürpriz olacak 🤭😁
Asyaayaz1 Ben eşimin Doğum gününde öğrendim cinsiyeti aile arasında ona balon patlattırdık ve pasta üzerine iyiki doğdun babacım seni seviyorum Not Asya yazıyordu😍
Ays0 Ben dümdüz söyledim zaten hep derdim bizim çocuğumuz olursa kız olacak diye. Ben çocukken evcilik oynarken bile kızım olurdu niye bilmiyorum emin gibiydim. Derken daha 11+2de belli oldu cinsiyeti kızımın ve hastaneden çıkar çıkmaz arayıp nağber kızımın babası demiştim 😂😂
Sema-1995 Ben doktordan çıktım tabi o gün öğrenmek için gitmiştik biraz bekletirdim 😂sonra oğlumuz olacak dedim oda keşke kız olsa dedi ama yine de sevindi 🤗
dygm3848 Arkadaşım bizden önce öğrendi ve bize süpriz yaptı. Gözlerimizi bağladık ve eşimin ve benim elimizi boyadı ve bir tablonun alt köşesine el izimizi bastı. Gözlerimizi açtık ve pembe el izlerimiz gördük çok heyecanlıydı çok güzel oldu şimdi o tabloyu dolduracağız diğer köşeye de bebeğimin el ve ayak izini basıcam ismini yazıcam detaylı usg fotosunu koyucam odasında güzel bir tablo olacak
mrveknblt Haticeey bizde bacak arasından gördük 😅😅😅 erkek değişmedi de, kız olsaydı netleşemiyor ya 😅
SevdaBati Beraberdik doktorda 😅 12 haftalıkken doktor direk söyledi 👧🏻 Hamileliğimi öprendiğimdede baska sehırdeydım telefonla soylemek zorunda kalmıstım hepsi içimde kaldı🤣
Veralynn Betfer Benimki zaten en basindan kiz o senin yüzün degisti cirkinlestin kiz anneden güzelligi alirmis diyip duruyordu. Tam ögrendim sormayacak misin dedim neyini sorayim kiz degil mi dedi 🤦♀️ Haklı cıktı 🙄 ne sürpriz kaldi ne birsey. Ilk kızımda kutunun icine pembe emzik koymustum ac ögren demistim o sekilde ögrenmisti ☺
Eylul_naz09 Betfer ogrendıgım gun ezıyet cektırdım resmen cok kız ıstıyodu bnde yanıltma yaptım erkekmıs gbı (tabı saglıklı olması cınsıyetten onemlı o ayrı) bı kac tane bebek esyası aldım en uste grı renklı bısıler altada pembe renklı patık sac bandanası falan koydum ona sırayla ac dedım bnde vıdeoya cektım erkek sandı sona gelene kdr vıdeo sonunda aglıyodu en son kız babası olmak kolay degıl🥰