Deryayurt Hamidegor15 benim yapıldı her hastane farklıdır tabi bilmiyorum ama 37. Haftada yapıldı 38+5 e gün verildi doğuma girmeden yarım saat önce bidaha yapıldı
Alone Hamidegor15 özelde yaptım doğumu ama ikinci sezeryanda çatı muayenesi olmadı. Normal doğum olmayacak ki niye çatı muayenesi yapsınlar anlamadım
Hamidegor15 Deryayurt hiç sevmediğim bı durum olmaz diye çok dua ettim ama olucaksada yapicak bişey yok sen devlettemi yaptın doğumu
Deryayurt Hamidegor15 evet devlette yaptım canım benim de hiç sevmediğim bı durum 37. Haftada yaptı doktor bende bidaha olmayacak neyse diye seviniyordum ki dogumdada yapılacak dediler mecbur artık kabul ettim
Deryayurt Hamidegor15 evet mesela benim kontrollerini yapan doktor erkekti doğum için gittiğimde bayan doktor vardı şansa işte belki yapmazlar strese sokma kendini canım benim
Hamidegor15 Alone bende ilkini özelde yaptımecubr yapikdi normal bekliyorduk sezeryana döndü 2 cide bencede olmaması lazım çok saçma ya bunu devlette yapicam erkek doktorlardan çok çekiniyorum inşallah olmaz ya
MomHero2 Hamidegor15 arkadaşım yaptı 2. Sezeryan doğumu yapılmadı ben ilkini sezeryan oldum Buda öyle olursa yapılması saçma geldi sadece
Ccff3435 Hamidegor15 peki çatı muayenesi kesin yapılmalı mı 38. Haftada ya suyum patlarsa ya doğum tetiklenirse diye düşünmeden edemiyorum