Zemirayda FatmaUz bende de çıktı genetik teste hamileliğimin başından sonuna kadar kullandım iğne ve 33.haftaya kadar da coraspin kullandım çok şükür evladımı kucağıma aldım
Banu26es FatmaUz bende hamile planlama esnasında coraspirin kullandım. Hamile kaldıktan sonra oksapar 6000 ve corsaprin kullandım fakat lekelenme yaşadım4 -5 haftalarda bu yüzdem coraspriini bıraktım sadcee iğne ile devam. Şükür yolunda herşey
2melekannesi_ FatmaUz önceki kayıplara göre genlerin önemine göre homozigot heterozigot olma durumuna göre gebelik öncesi ya da gebelik oluşunca kan sulandırıcı iğne ve hap başlıyor doktorunuz
Banuka FatmaUz bende de çıktı 2 düşüğüm oldu daha önce.Şu anda yeni öğrendim gebe oldupumu muhtemelen aspirin ve iğne kullanıcam henüz doktora gitmedim
Asli3333 @FatmaUz merhaba canım benim iki genimde pıhtılaşma var bunu bilmeden önce iki düşük yapmıştım şuan 30 haftalık gebeyim kese oluştuktan hemen sonra Corasprin ve kan sulandirici iģneye başladık doğuma kadar devam sizde gebelik varmı şuan
Banuka Asli3333 benim de 2 genimde çıktı şu an 4+5 haftalık yeni öğrendim hamileliğimi.Pazartesi doktor randevusu aldım bana da coraspirin vermesi gerek dimi? Kaç mg içiyorsunuz coraspirini?
FatmaUz Asli3333 merhaba bende peş peşe 2 düşük yaptım 2.de kürtaj oldum 1 yıl önce 5 6 aydır korunmuyoruz ama kalamıyorum. Şuan yok☹️
FatmaUz Zemirayda benim kürtaj yapan doktorum kan pıhtılaşması olmuş dedi igne kullanıcaksın kalınca dedi direk, araştırma hastanesine gittim genetiğe kan verdim ama büyük ihtimalle kan pıhtılaşması dicekler, hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyütün 🌼
Asli3333 @Zemirayda merhaba size sorum olacak bizde o haftalarda corasprini birakicaz tek iğne yeterli gelirmi doğuma kadar diye korkuyorum kaçlik iğne vuruluyordunuz kan sulandirici iğneyi doğumdan kaç gün sonra kestiniz normal mi sezaryanmi oldu sağlıkla büyütün evladınızı 😊
Zemirayda Asli3333 yetiyor canım tek iğne emin ol korkma sezeryan oldum kendi isteğim ile doğumdan 1 gün önce kestim doktor öyle dedi. 4000 lik kullanıyorum Allah seninde evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲
Asli3333 @Zemirayda çok sağolun dualarınız için tüm evlat bekleyen herkes sağ sağlim kavuşsun yavrularına 😇
Asli3333 @Ogretmenanneyim ilk boş gebelik oldu gelişmedi ikinci 9 haftalık kalp atışı durmuştu canım sonra genetikte pıhtılaşma çıktı ilaçlarla devam ediyoruz.
Asli3333 @Banu26 benimde 7 haftalarda lekelenmem oldu sadece peçeteye sildiğimde gelen soluk pembe seklindeydi fizyolojik olabilir rahminde kanama alanı yok demişti demek ondan corasprini kesmedi şuan devam etmyrmsnz kaç haftalık bebeğiniz
Asli3333 @Banuka benim iki genim heterozigot önemli olmayan genler dedi bazı doktorlar ama iki düşük olduğunu için doktorum kullanmam gerektiği söyledi keseyi görür görmez kalp atışı başlamadan Corasprin 100 mg iğne 400 binlik verdi bulamadım eczanede şuan 6 binlik var elimde doktor vurablrsn boşa gitmesin ilaç dedi kanama alanı yoktu rahmimde ama 10 güne kadar pembe akinti şeklinde olmasına rağmen corasprini kesmedi şimdi 30 haftalık oldu bi kaç haftaya birakicam iğneden etkisi daha fazla olduğu için
Banu26es FatmaUz bence doktorunla görüş olumsuz bir durum oluşturacak sağlık problemin yok ise mutlaka önerir. Aspirin hamile kaldıktan snra bazı bünyelere yaramıyor. Hamile kaldıktan snra lekelenme vs ye çok dikkat etmelisin . Benim 1298c ve 5faktör geninde sıkıntı vardı o yüzden önermişti doktorum