Munzurrrrr Kızlar bu hafta eklem ağrılarım çok fazla var sizde de öyle oldu mu aynı zaman da korona geçirmiştim 1 ay oldu ondan mı ağrılar yoksa normal mi
Zero2344 Munzurrrrr aynı canım benimde çok eklem ağrım oluyor bebiş gece daha hareketli oluyor özellikle 23.00 01.00 arasında
Angelangell Munzurrrrr bende kasık agrisida oluyor bikac gundur vajinaya baskıda var. Acaba sancım mi var diye düşünmeden edemiyorum. Çarşamba randevum var bakalım nst ye koyarlar mi
Munzurrrrr Elisammmbade bebek gece yatacağım zaman çok hareketli oluyor gündüz de hareketli ama gece kadar değil
Munzurrrrr Zero2344 o kadar halsiz kalıyorum 2 gündür yataktan çıkasım gelmiyor kendime diyorum yat son günlerin sonra daha yorucu olacak 🤗 evet canım geceleri daha fazla hareketi
Munzurrrrr Angelangell benim de bazen aşağıya doğru baskı oluyor hatta kendi kendime diyorum doğurucam mı ne 🤗
Sevda58 Munzurrrrr 34+4 çatı kemiklerim ayaklarımın altı ve aşırı bel ağrısı yaşıyorum artı parmaklarım uyuşuyor.
Melikeadiguzell Munzurrrrr 34+1 iz çatı kemiğim ağrıyor ayak tabanlarım sızlıyor bacaklarım ağrıyor ağırlaştık ya bence ondan burada hep duyuyorum bu gibi şeyleri bizim haftamızda olan bence normal yani korkma şükürler olsun her halimize😇
Munzurrrrr Melikeadiguzell korona da geçirdim belki ondandır diye düşündüm canım zor oluyor bir de kaynanam gille aynı bina da yaşıyorum her gün 2 kat yukarı çıkmak bile zor artık benim için gidince d3 malım yemek bulaşık çay eve geliyorum yataktan kalkamıyorum
Melikeadiguzell Sevda58 Bende karnım aşağıya indi mi acaba ondan mi ağrıyo diye düşünüyorum baskı yapıyor falan diye ama herkeste oluyormuş
Melikeadiguzell Munzurrrrr Yormayın fazla kendinizi ben eğilip kalkamıyorum bile bi yere uzansam karnım ağrıyo geriliyo aynı şeyleri yaşıyoruz
Ebruyu Aynı haftadayız çatı kemiklerimin ağrısından ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum sağa sola dönmek işkence zaten kemiklerimin sesini duyuyorum bazen döndükçe 😂 ağrılı bi dönemden geçiyoruz neyse ki az kaldı sabır biraz daha 🌸
Nurssss Munzurrrrr normal canim kovitle alakalı değildir bebek büyüdükçe hem agırlıgı hem bizden aldıgı enerji daha fazla oluyo bacaklarım uyuşuk kemiklerim sızlıyo 33 üz bizde