Buketiniz29 Kizlar canım çiğ köfte ve baton pasta istiyor eşime söyledim aldı fakat şimdi internetten baktım ama yemeyin sağlıklı değil gibi şeyler okudum hele çiğ köfte çok zararlı pasta içinde çok şekerli zararlı dediler napsam????
Deniz59 Buketiniz29 çiğköftrde et yoksa yenebilir pastadanmı biraz yiyebilirsiniz abartmamak şartıyla kendinizi bu kadar kısıtlamayın ben yiyorum
Dilekcnkn Buketiniz29 Ben olsam yerim yerim yani takılmadığım için böyle şeylere tabi sizin bileceğiniz iş ☺️
zehranurr Buketiniz29 her hafta çiğköfteyi yiyorum(etsiz ve acısız olmak şartıyla)🤤🤤 pastayıda yiyebilirsiniz. En önemli şey abartmamak. Abartmadan yerseniz bir şey olmaz
Kumru_ Buketiniz29 canım ben abartmadan herşeyden yiyorum. Hatta bugün süper freshin dondurulmuş ürünlerinden aşerdim. Eşime soylicem alsın pizza olandan 🙈Öyle herşeye takılırsak ooo 😅
Saadet14 Buketiniz29 Doktorum ciğkofteyi etsizse yiyebilirsin dedi bana ye canım canin ne cekiyorsa abartmadan tadina bak her seyin ben bakiyorum 😄
Buketiniz29 Saadet14 CeydaAyaz Saadet14 etlimi etsizmi inan hiç bilmiyorum 😁 aldık işte etliyse nolur yemiyim ki biraz yiyim ya😁
Purpura26 Buketiniz29 Dışarda hazır satılan çiğ köftelerde et kullanmak yasak zaten. Anca böyle ev yapımı bir yer olcak ya da kendin yapcan ki et olsun.
Saadet14 Buketiniz29 Çiğ ette bi bakteri varmis o cok zararliymis bebek icin et yumurta pisirirken cok iyi pisirmek gerekiyor. Koy sutu de ayni sekilde iyice kaynatmak gerekiyor aklinda bulunsun