MerakliAnne61 Butun hurafeleri curuttum ben 🤣 cin rus japon takvimi erkek kese sekline gore konumuna gore erkek gulsen hanimda erkek tahmininde bulunmustu kizlarimda olmayan farkli olarak yerlesme kanamasi yasamistim hepsiiiii yanlis kiz geliyor kiz
BurcuArslan Elcnbykckr benim 2 tane oğlum var 3.ye hamileyim 5 ay kız dediler 2 ayrı doktor 6 ay olduk erkek dedi ikiside
Elcnbykckr BurcuArslan nasıl göstermedi de bi 5ay kız dedler bana 13.te bu ultrason görüntüsünü verdi erkek dedi 5gün öncesi de kıza benziyor dedi
miniginannesi3 Cicekkiz1 bunada bakar misiniz rica etsem https://linksharing.samsungcloud.com/x2obtAo5EuIr
miniginannesi3 Simsekbebekannesi ben galeriden paylaş kısmına basiyorum sonra kopyala geliyor ordan buraya yapistiriyorum yanıt yazarken uzunca basıp yapıştır diyor o şekilde canim bilmiyorum tamda anlatabildim mi ? 🤗
Brknly Elcnbykckr ilk basta bana da Kıza benziyoe demişti ama çıkıntı yoktu sonra gördü aynı böyleydi ve erkek dedi değişmedi
Seymik @Elcnbykckr 12 ile 16 haftalar arası cidden yanılma ihtimali çok yüksek 12. Haftada bendeki görüntüde de pipisi var gibiydi çıkıntı var erkek galiba dedi doktor 16 da göstermedi bebiş 20 de suan kız dedi , ilk zamanlar kız erkekte aynı.20 yı bekleyin 🥰