Cigdemmom Ani bir halsizlik baş dönmesi yaşıyorum sanki biri tutmasa düşcem 37 haftalığım tam sabahta kontrole gittim herşey yolundaydı aslında
Elfsndkl Cigdemmom Gebelik zehirlenmesi olabilir mi bebegin hareketleri nasıl, yada tansiyon yüksekliği olabilir
ebru23 Cigdemmom halsizlik ve bas donmesi tansiyon dusuklugu tuzlu ayran icip uzanin yormayin kendinizi ac birakmayin benim hep 9a 6 gebelikte hep dusuk azcik yoruldam basim doner
Nurssss Cigdemmom lütfen tansiyonum düştü diye düşünüp tuzlu ayran içmeyin tansiyon yüksekliğide baş dönmesi yapar benim başım döndüğünde anlıyorum tansiyonumun çıktıgını evde aletim var ölçüyorum dikkat edin
zehranurr Elfsndkl hastaneden geldim her şey iyiydi diyor. Ayrıca baş dönmesi ve ani halsizlik, mide bulantısı tansiyon düştüğü için yaşanır
Semragul_ Tuzlu ayran için isterseniz bende öyle olmuştum azıcık tuzlu yedikte sonra kendime gelmistim
Nurssss Cigdemmom yani düşmüşte olabilir ama çıkmışta genel tansiyonum 10 a 9 başım döndü ay dedim tansiyonum düştü ölçtüm 13 e 9 du tuzlu ayran içip 15 e çıkarabilirdim yani😅