Merhaba arkadaşlar.22+4 üz kızımla.Bir kaç gündür karnımın sağ tarafında, sağ taraf bel boşluğunda ağrım oluyordu ara ara.Pazartesi dr a gittiğimde normal ara ara demişti.Bugun sabah yataktan zor kalkabildim o derece bir ağrı hemen dr umu aradım,gittim.Kan tahlili crp değeri de dahil,idrar tahlili ve idrar kültürü yaptırdım.İdrar kültürü 3 gün sonra çıkacak.Onun dışında tüm sonuçlar normal çıktı.(idrar tahlili de dahil)Dr um her şey normal görünüyor bir de ultrason bakalım dedi.Ultrasonla da muayene oldum cok şükür o da normal çıktı.(rahim ağzını da ölçtü) böbrekten korkmustum ama dr um ona da normal dedi.magnezyumu günde 2 ye çıkar ve 3-4 gün endol 25mg kapsül iç,dinlen dedi.Gecmezse tekrar görüşelim dedi.5 Temmuz kontrolüm var o zaman gelirim dedim tamam dedi dr um.Her tahlil normalken bu ağrı (oturunca sırtımı yaslayınca geciyor ayaga kalkinca beni mahvediyor) rahim büyümesine bağlı vücudun bir tepkisi mi? Bu sekilde benim gibi aynı örnek olayı yaşayan var mı aramızda.Onemli bir şey olmadığı için tabiki cok mutluyum ama ağrı neyden kaynaklı onu da merak ediyorum.Aynı veya yakın haftalarda tahliller normalken benimle aynı ağrıyı yaşayan arkadaşlar var mı?