annesinin_beybisi kızlar ya sizce de sürekli birilerini tebrik edip bizim elimizin armut toplaması çok sinir bozucu değil mi🤣 tamam eyvallah onların adına seviniyoruz ama ya biz nolucaz insanın bir modu düşüyo yani😑
TatlisBirAnne annesinin_beybisi Hiç modunuz düşmesin Rabbim herşeyi bir duzene bir sıraya koymuş illa ki sizin de sıranız gelir merak etmeyin. En kısa zamanda sizi de tebrik ederiz inşallah 🤭
Elbet-birgun-kavusacagiz annesinin_beybisi adetim pazar gunu. Ama testleri gorunce gaza geldim bende simdi test yaptim negatif😔 rabbim buyuk insallah nasip olur
Mizgin2020 annesinin_beybisi ayy hiç sorma gebelik testlerini pozitif görüp hevesleniyorum sonra ben negatif görüyorum 20 aydır aynı duruma 2 yıla ne kaldı ki artık bu yüzden çok az foruma giriyorum
Ecemm33 annesinin_beybisi moralinizi yüksek tutun ben her ay sonu bu sefer olacak diye beklerken sonuç hep hüsran olmuştu şimdi 7+4 oldu Allah doğru zamanda Nasip eder inşallah
annesinin_beybisi TatlisBirAnne inşallah diyebilmeyi isterdim ama artık sözüm de kalmadı beklentim de yok bu ay tüp bebek için doktorla görüşmeye gidicez bakalım demek ki normal yolla olmuyor zorlamanin alemi yok ☺
annesinin_beybisi Elbet-birgun-kavusacagiz ben de gaza geldim bir arkadaş ovulasyonla ogrenmis gittikçe koyulasmis yaptim koyulasicak mi diye ne koyulasmasi silik bile sayilmaz gaza geldim😁 bu ay da umutları astık duvara ☹
Elbet-birgun-kavusacagiz annesinin_beybisi bizde basliycaz tup bebege zaten tup le gebe kaliyorum sadece gecen sene bi kaybim var🤦♀️
annesinin_beybisi Elbet-birgun-kavusacagiz tüple gebe kalirsam hic beklemem 1 sene sonra yine tüp denerim zaten yaş olucak 29 tabi maddi gücüm el verirse şuan bile o kadar gücüm yok ama bir sekilde bulunur yeter ki rabbim nasip etsin
annesinin_beybisi Ecemm33 ya laf meclisten dışarı ama burda bazı kadınlar birkaç ay bekleyince kafayı yiyor cok bekledim diyor ben ne yapayım peki 4 senedir bekliyorum bugün bir yorum okudum güldüm geçtim 4 aydir bekliyorum bu anı yazmış arkadaş vay be dedim biz ölelim o zaman
Gzde_14 annesinin_beybisi ben bu ay bisey anlamadım kendimden 11 gün günüm gecti test yaptim yok kan verdim yok ve daha da hastalanmadım yani ne oluyor bilemedim
Elbet-birgun-kavusacagiz annesinin_beybisi insallah. Bu ay basliycaz umarim bunda guzel ilerler hersey. Tek duaam🤲🤲 hangi sehirdesin ankaradaysan kendi doktorumu oneririyim
annesinin_beybisi Gzde_14 o zaman gebelik kesin olarak yok canım yumurtaliklarinsa sıkıntı var çatlamıyorlar bir doktora git kesinlikle
Ecemm33 annesinin_beybisi her bekleyiş zordur böyle bi duygu İçin 1 ay da olsa 10 yılda olsa zor kimse için tarif edilmez hele ki kötü bi olay getirdiyse
annesinin_beybisi Gzde_14 ondan kaynakli o zaman doktorun duphaston vermedi mi regl gecikmesi olanlara genelde duphaston verirler rahmi kalınlaştırır ve zamanında regl olmamı saglar bende de pcos var
Gzde_14 annesinin_beybisi aşilama yaptiririken kullandim 1 defa yaptim o da tutmadi 2 aydir zamaninda oluyodum simdi 11 gün gecti
annesinin_beybisi Elbet-birgun-kavusacagiz balıkesirdeyim canım iyi bir doktor buldum ona gidicem tabi önce gel bir duruma bakalim dedi belki asilama tüp bebek olmadan farklı birseuler yapar bilmiyorum
Elbet-birgun-kavusacagiz annesinin_beybisi hakkinda hayirlisi olsun canm insallah birgun bizde burdan testleri paylasiriz🥰