Sarenin01annesi Bayanlar bugun kontrole gittim fakat doktor bebegin basinin yukarda oldugunu soyledi. Sizce bu ne demek yani bebegin inmez mi?
Sarenin01annesi Cns34 39+4 gunluk olduk sadece bebegin haraketlerini takip et dedi bu kadar yani sancim da var biliyorum.
Sarenin01annesi Yani oyle bisey de soylemedi sadece rapor yazdırırken bu sekilde soyledi acaba dogum pozisyonunda ama cok mu yukarda😕😕
Cns34 Sarenin01annesi haftanız çokmuş normal doğum için dönmesi lazım. Normal istiyorsanız son dk ya kadar bekliyorlar dönenler varmış. Yok risk görürse beklemeyip sezeryana alabilir
Sarenin01annesi Cns34 ama makat gelis olsaydi bana yatis yapardi yani hic oyle biseyden bahsetmedi.. Her gun duzenli olarak da yuruyus yapan biriyim yani o yuzden moralim bozuldu😕
Cns34 Sarenin01annesi makat geliş değil zaten bebek aşağı inmemiş onu demek istedi heralde bidaha ki kontrolünüz yakınsa bi sorun doğuma çok az kalmış. Gerçi bi komplikasyon olsaydı sizi uyarırdı. Hareketleri yerindeyse bi sorun yok demek ki
Sarenin01annesi Cns34 carsambaya tekrar gel dedi hareketlerini kontrol et dedi bu kadar pek bisey soylemedi.ama yine de rahatladim tesekkurler.😌