BurcuGn dün doğum yaptım bugün sabah tesst yapıldı ama gecemedi doktor normal sıvı kalmıs olabilir dedi ama içine üzüntü çöktü basına gelen varmı :(
Elifakcaaa BurcuGn canim benim kuzenimin bebeginde oldu ertesi gun gecemedi su kalmis olabilir dedi sanirim 4 yada 5 gun sonra gittiler hicbi sorun cikmadi içini ferah tut
SevimnurBaaran BurcuGn korkulacak bir şey yok bende 15 gün önce Doğum yaptım benim bebeğimde geçemedi bugüne randevu vermişlerdi gittim şimdi geçti testi
Aysegulfatih BurcuGn hic üzülme canım bizdede aynisi oldu 20 gün sonra tekrar gittik hic bir şey olmadı çok şükür dedikleri gibi sıvı kalmis olabiliyor
2prensessannesi BurcuGn canim yikaninca da hemen goturme bana dediler ki uc dort gun yikama yoksa kulaginda su hemen kurumuykr yanlis cikar demisti aklinda bulunsun canimben 8 gunlukken yaptirdm ama 3 gun yikamadm oyle goturdm
Elifakcaaa Hicbisey cikmazsa sutunu kesmekle kalicaksin bence dua et ve bebegini emzirmeye bak sutun kesilirse ikiniz icinde skntı olucak dualarim sizinle insallah temiz cikar ne zmn dedi doktor tekrar testini
Aysegulfatih BurcuGn evet canım dun yaptırdık perşembe akşamı yıkadım dun sabah da sünnet oldu dun bakamadim mesajlara kusura bakma 😊
Kcansu Benim ilk bebegimde de su var demislerdi gecememisti testi. Sapka kullanmayin demisti gecen sene kis bebegiydi kullanmadik bizde. İlk randevumuzda testi gecmisti. Uzulmeyin gecicektir insallah☺️