sevilayozdemir1 Burak beye giden var mı yeni gebeyim bu ikinci mecburi sezeryanim , pazartesi randevum var kendisine memnun musunuz ????
Yenianneadayi2208 sevilayozdemir1 Bende Avrasya ya gittim bir kere pek içime sinmedi. Bir kere daha gideceğim olmazsa tercihim Burak Bey olacak. Ama çok ilgili olduğunı söylüyor herkes sadece fazlasıyla yoğunmuş ve randevu almak için bir kaç hafta önceden aramak gerekiyormuş. 🙂 Yeni bilgiler için bende şuracıkta bekliyim
Periwashere sevilayozdemir1 cok degil normal ve olmasi gerektiği kadar ilgili bir doktor. Cok ilgili diyenler neye istinaden soyluyor bilmiyorum şapkadan tavşan çıkarmıyor ne beklediginize gore degisir. Ben devlette takipliydim orda da onun kadar ilgililerdi. Gebelik sorunsuzsa bisey değişmiyor yani; ama sorunluysa belki hastanin beklentisi de farkli oluyor onun sa hastalara yaklaşımı icten geliyordur. Bilemedim:)
sevilayozdemir1 Serappp14 bende çok merak ediyorum kendisini Instagram takip ediyorum bakalım pazartesi gideceğim 🙂
sevilayozdemir1 Yenianneadayi2208 yok ben aradım hemen 1 2 gün sonraya verdiler çok ilgili olduğunu duydum evet birde Instagram sayfasını takip ediyorum bakalım memnun kalırız inşallah
Yenianneadayi2208 sevilayozdemir1 inşallah öyle olur. Tecrübelerinizi paylaşırsanız gidince çok sevinirim ☺️
sevilayozdemir1 Periwashere bir doktordan ne beklene bilir ki doğru yanitlasin sorularıma özenle cevap versin başka bir beklentim yok 🙂 gereksiz evham yaptırmasın bana bunu ilk gebeligimde fazla fazla yaşadım.