Aysenuray ygmrv18 adete 12 gün varken mide bulantısı olmaz canım rabbim kucağını boş bırakmasın insallah
annesinin_beybisi ygmrv18 mümkün değil canım üşütmüşsundur ya da mide eksimesi gastridin falan varsa ondandir ama hamilelikten degildir insan böyle zamanlarda herseyi gebeliğe yoruyor
Mom54755 ygmrv18 ümitlendirmek istemem ama benimde kimyasal gebeliğimde kusma yoktu ama bulantı ve baş dönmesi vardı erken başlamıştı siz yinede bekleyin gününüz 1 hafta geçtikten sonra test yapın
tomrisveannesi 5-6 gün sonra erken gebelik testi yap. Ama 12 gün çok erken bulantı için. Benim 6. Haftadan sonra bulantı başlamıştı.
ygmrv18 Mom54755 tesekkür ederim benim çok bulandı istifar da ettim baş dönmem yok henüz peki ne zaman ögrendniz gebe olduğunuzu
Mom54755 ygmrv18 orucun başında bulantılarım baş dönmem başlamıştı orucun bitmesine 3 yada 4gün kala öğrenmiştim ve reglım da orucun son günleriydi yani ben adet olmadan ğrendim edetime 2 gün klala erkwn gebelik testi yapmıştım
ygmrv18 Mom54755 anladım canım benimde adetime 12 gün felan var aşırı bulantım oldu bugün ama test yapmıcam adetim geçene kadar